Tre fraser som får dere til sengs

Noen ganger kan det være smart å si de rette tingene til rett tid for å få henne dit du vil...

Noen ganger kan det være ganske så strategisk lurt å si det hun egentlig vil høre. Kunsten er å vite akkurat hva det er.

”Jeg gjorde en tabbe, og jeg vil gjerne vite hva du syns om dette”.

Uansett hva du har gjort, enten det er å røpe en hemmelighet eller ødelagt naboens sykkel, så innrøm det. At du tilstår en feil gjør deg åpen og sårbar, noe som vekker instinkter i henne. Når du forteller henne om tabben din, kommer du enda nærmere hjertet hennes, særlig fordi du også er interessert i hva hun mener om saken. Slik vil hun prøve å få deg til å føle deg bedre, eller i det minste få tankene dine over på noe helt annet. Og de fleste kvinner vet at sex er rette metoden.

”Visste du at du har en hjerteformet fregne på baksiden av låret ditt”? Eller noe lignende.

Poenget er at kvinner elsker at du kjærtegner og utforsker kroppen hennes. Da føler hun seg begjæret. Derfor kan du forsøke å studere henne inngående neste helg, og se hvor langt du kommer før hun kaster seg over deg.

”Du må være kjempesliten. Skal vi ikke ta en varm dusj sammen, så skal jeg massere deg”.

Hvor ofte får kvinner høre dette? Grunn nummer én til at kvinner takker nei til sex, er at de er slitne og stresset, selv om de vet at sex kan løse opp noe av stresset. Slår du til med dette forslaget og tenner noen stearinlys i tillegg, er du praktisk talt i mål.

Kilde: menshealth.com, Nicole Beland