Tips til kjappiser og tilbehøret som gjør dem enda bedre

De fleste av oss har en hektisk og stresset hverdag, og det er naturlig at sex i får lavere prioritet i perioder. Med spedbarn som gråter om natta eller en treåring som tasser inn på rommet, er det heller ikke så enkelt å ha et aktivt sexliv.  Har man likevel lyst på en liten runde, trenger det ikke nødvendigvis å ta all verdens tid eller krefter. Det gjelder å være kreativ, og benytte mulighetene for «en kjappis». Gjerne med lite og enkelt tilbehør! 

Kjapp sex er bra for forholdet

Kjappiser kan redde mange forhold, mener den kjente sexologen Tracy Cox.
- En kjappis redder sexlivet, fordi den gjenskaper de elementene som har en tendens til å forsvinne når kjærligheten sparker av seg de høyhælte skolene. Kjapp og skjult sex oppleves på samme måte som det gjorde i begynnelsen av forholdet, skriver hun i boken «Quickies – Sex for Busy People, ifølge Expressen.

4 gode kjappis-stillinger

Doggy

Dette er den ultimate kjappis-stillingen, og kanskje den aller beste. Hun lener seg mot en vegg og han tar henne bakfra i stående stilling. Fungerer også fint for to menn, men ikke like bra for to kvinner.

I denne stillingen er det perfekt å ha en liten klitorisvibrator for hånden, som han kan styre. Han har god tilgang til klitoris, og ved at hun retter seg litt opp eller han bøyer seg litt fram vil han også kunne stimulere brystene hennes med vibratoren. 

Perfekt tilbehør: Venus Butterfly klitorisvibrator, We-Vibe Sync, Mer Lyst Heftig klitorisvibrator

Speilet

Denne stillingen forutsetter at dere ligger på et flatt underlag. Han ligger på ryggen med skrevende ben, mens hun ligger over ham i samme stilling og holder sine føtter over hans, Det er hun som kontrollerer rytmen gjennom å bevege seg mot ham. Passer bra for to kvinner, mindre for to menn.

Ved å ha en vibrator med et godt håndtak, kan hun gi klitoris velfortjent oppmerksomhet under kjappisen, og øke sjansen for orgasme. Med en litt lengre vibrator kan hun også gi han en pirrende følelse ved å la vibratoren leke med roten av penis og perineum. 

Perfekt tilbehør: Mer Lyst Klassisk vibratoregg, Womanizer, Mini Marvels Flicker klitorisvibrator

Sfinxen

Passer kanskje best for heterofile, men homofile kan også benytte seg av denne stillingen. Kan utføres både forfra og bakfra. Forfra sitter hun overskrevs på ham der det er sitteplass, for eksempel en parkbenk. Bakfra sitter hun i fanget hans med ryggen mot hans mage. Som kjappis er denne uovertruffen.

En liten vibrator med bøyd tupp er perfekt i begge varianter av stillingen, for å tilføre det lille ekstra. 

Perfekt tilbehør: Layaspot klitorisvibrator

The Amazon

Amazon er en sexstilling med henne på toppen, som mange kanskje ikke har hørt om - men som er verdt å prøve! 

Denne stillingen kan kreve noe ekstra anstrengelse fra kroppen og viss fleksibilitet, men man kan også utføre den i lettere varianter. Stillingen gir henne den optimale kontrollen. For å komme inn i stillingen, legger mannen seg på ryggen og drar knærne opp til brystet. Hun setter seg over og ned på ham med brede ben, og bena hans rundt hoftene hennes. Hun beveger seg opp og ned for penetrering, og mannen vil automatisk dytte ryggen hennes oppoer med lårene. 

Andre varianter er at mannen sitter på en stol, med henne på fanget mot seg, at hun sitter andre vei med ryggen til ansiktet hans, eller at hun kneler over partneren.

Ettersom penisen hans vil være bøyd bakover en del av tiden under Amazon-stillingen, må hun være litt ekstra forsiktig. Ved å benytte en liten vibrator eller et vibrerende egg i denne stillingen, kan hun pirre både partneren og seg selv samtidig. 

Perfekt tilbehør: Twin Teazer Rabbit penisring, Mimi vibrerende egg

Kjappe sextips for småbarnsforeldre

Om barna er store nok til å være en liten stund uten tilsyn i stua, kan dere for eksempel si til barna at dere skal dusje og kommer snart tilbake. Lås døren, og ta en kjappis samtidig! Steng omverdenen ute idet dere lukker døren, og fokuser kun på hverandre i ti minutter. Noen ganger kan det skje at dere vil bli avbrutt av gråt eller slåssing utenfor, men ikke gi opp; det kommer flere muligheter.

Snik dere vekk på soverommet på dagtid av og til, når barna leker eller er ute. Prøv å ikke ha for mye hastverk, men nyt minuttene med hverandre.

Fem tips for å vedlikeholde sexen

På forespørsel har et ektepar i midten av trettiårene sendt inn samlivstips til Klikk Foreldre. De er fornøyde med eget sexliv, selv med til sammen fem barn, i alderen to til seks år, og travle hverdager. Her er deres sextips:

• Ha sex i andre rom enn soverommet, om dere er engstelige for at barn kan komme uforvarende inn om natta.

• Forsøk sex som ikke bråker eller krever akrobatiske stunts, som for eksempel oralsex under en dyne.

• Prioriter å legge dere en time tidligere en kveld, slik at søvn ikke blir en unnskyldning for ikke å ha sex.

• Ta en kjappis på badet når dere dusjer eller før dere legger dere.

• Sett på barne-TV om morgenen i helgene, og finne frem litt frukt og leker til barna, så kan dere ha en kosestund alene i senga før dere står opp.

 

Kilder: nettavisen,no, dinside.no, klikk.no, mensjournal.com