Ti andre steder å gjøre det... | Kondomeriet

Ti andre steder å gjøre det...

Utendørssex kan være en spennende affære. Tanken på å kanskje bli oppdaget får adrenalinet til å stige, og det kan være en spennende opplevelse som ikke koster like mye som en dag på Tusenfryd...

Vi gir deg herved de beste tipsene på hvor dere kan tilbringe et intimt øyeblikk sammen. Med stor fare for å bli sett, men det gjør jo det hele enda litt mer interessant... Vi har rangert punktene ut fra vanskelighetsgrad og faren for å bli oppdaget. Vi starter med laveste risikofaktor. Om dere ikke har mulighet til å besøke alle stedene, bør dere i hvert fall prøve ut nummer 10 og 6.

10. På balkongen hjemme

Man trenger ikke alltid reise så langt for å få pulsen til å stige noen ekstra hakk. Hva med å ha sex hjemme på balkongen? Len deg lett over balkongen og la han trenge inn i deg bakfra. Det ser uskyldig ut, så om noen skulle komme til å se dere kan dere jo late som om dere studerer nabolaget...

Husk: Hvor sjenerte dere er avgjør hvor grensene går. Bor dere høyt oppe er det jo mulighet for å kunne ha sex på balkongen uten at naboene får sett hva dere holder på med. Men man vet jo aldri om det sitter en nysgjerrigper i andre enden av kvartalet med kikkert... Det er det som gjør det hele ekstra pirrende.

9. I bilen, parkert i Ekebergveien

Dette er kanskje en av de beste utsiktspostene i Oslo, og er (vannvittig enkelt) tilgjengelig med bil. Bare parker i veikanten, og la dere rive med. Om det skulle komme noen gående er det jo bare å late som man er en ivrig gestikulerer - og håpe at ingen stopper for å spørre om veien!

8.  Frognerparken

Stedet hvor Grunnloven feiret 100-års jubileum i 1914, Gustav Vigeland fikk kranglet seg til å lage sitt storslagne monument, og Norge oppstod som idretts-nasjon... Frognerparken er et nasjonalt monument, og parken er Norges mest besøkte turistmål. Den har en spennende historie som kan føres helt tilbake til middelalderen, og historien kan bli enda mer spennende med sex bak Monolitten...

Husk: Hold dere vekk fra de typiske tidene på døgnet når parken er full av turister og barnefamilier. Snik dere heller avgårde i ly av mørket, og ta med et teppe dere kan ha over dere om det skulle bli småkjølig.

7. Egon Restaurant i tårnet i Trondheim

Med panoramautsikt over byen kan man innta et måltid 74 meter over bakken. På Egons Restauranter er det alltid en vegg eller to man kan gjemme seg bak. Kos dere med maten (og hverandre!), og nyt utsikten samtidig som restauranten roterer sakte men sikkert rundt...

Ha sex i vannet!

6. Huk badestrand

Huk er et stort kommunalt parkområde på sydspissen av Bygdøy. Fjordutsikten her er fantastisk, og Huk er alltid fullt befolket av badehungrige nordmenn en varm sommerdag. Ha sex i vannet samtidig som folk svømmer og plasker rundt dere, det skaper virkelig en spenning i hverdagen!

Husk; Pass på barn med svømmemasker, beveg dere ut fra området hvor disse befinner seg. Om dere svømmer ut på litt dypere vann, er det god trim å holde seg flytende samtidig som man har sex!

5. Sex på festival

Man kan ikke komme vekk fra at det er populært å ha sex på diverse festivaler i løpet av sommeren. Det mest kjente stuntet skjedde vel på Quart-festivalen for noen år tilbake. Man trenger ikke gå så sterkt til verks som å ha sex på en av Norges mest sette utescener, det går fint an å finne seg et litt mer skjermet sted. Om man har sex i teltet er man garantert litt oppmerksomhet, og er man dristig av seg kan man jo teste det ut med teltåpningen åpen...

4. Prøverommet på Hennes og Mauritz

Dette er et yndet sted å utøve grensesprengende sex. Se til at dere finner dere en butikk som er litt mindre besøkt enn andre. Å ha sex på Hennes og Maurtiz Oslo City en lørdag er ikke å anbefale, da det er lange køer til prøverommet, i tillegg til at det gjerne er ansatte som passer på i tillegg.
Prøv heller å ta turen en mandag, gjerne før lunsj. Da er butikken roligere, og de ansatte bruker tid og energi på å fylle på etter helgens salg...

3. Fløybanen i Bergen

Det er ikke langt fra Bergen sentrum og opp til Fløyen, Ulriken eller et av de andre av byfjellene som omkranser Bergen. Med Fløybanen tar det kun 8 minutter å komme seg opp på toppen - eller til den syvende himmel om dere er kjappe. Utsikten kan ikke måle seg med noe maleri, for dette er virkelig vakkert. Enda mer praktfullt kan det bli om dere er alene på vei opp... Hopp på en av de siste turene opp for dagen; er dere heldige kan dere tilbringe turen opp i felles selskap og glede.

2. I en sofa fra Ikea....

..mens den fortsatt står i varehuset! Det ultimate stuntet en lørdag ettermiddag ville være å ha sex i en seng eller sofa på Ikea. For de mer moderate er det kjekt å gjemme seg bort, i hvert fall litt. Inne i utstillingsdelen av Ikea er det bygget små ”leiligheter og hybler”, hvor man ser varene i sine respektive omgivelser. Å gjemme seg bort og ta en kjapp en her er lett, og etterpå kan dere jo spandere på dere en softis også!

1. Glassheisen på Hotell Raddison SAS Oslo Plaza

Den desidert beste utkikksposten i hovedstaden med størst fare for å bli oppdaget er denne heisen. Her er innsynet fra gateplan og andre bygninger maksimal. Glassheisen tiltrekker seg en del oppmerksomhet der den går opp og ned, fullt opplyst, langs en av Oslos høyeste bygninger...

Et kort skjørt og en vid shorts kan gjøre det hele til en enklere affære. Så lenge man er alene i heisen er det lett å komme seg på ”plass” med ham bak. Det er greit å holde en viss klasse over dette, man vil jo ikke støte hotellets gjester eller forbipasserende på gateplan heller. Et pluss er at man merker når heisen er i ferd med å stanse i en etasje. Er man nære en grand finale er det kanskje greit å stoppe før man får selskap. Det gjør også stemningen enda heftigere at man må knipe igjen, og holde masken om man får ”gjester”.

Husk; Hoteller generelt har flest gjester i uken grunnet forretningsreisende. Legg derfor planene om sex i glassheisen til en helg. Dere må ha nøkkelkort for å kunne starte heisene på hotellet, dette betyr at dere bør booke dere inn på et rom for å kunne disponere heisen når dere ønsker det. Det gjør det også mye enklere å eventuelt kunne fullføre sexen. Lukk dere inne på hotellrommet når dere har pirret hverandre med et heftig vorspiel i heisen, så slipper dere å vente helt til dere kommer hjem!

Kjekt å vite:

  • Glassheisen starter i 3. etasje, den går ikke helt ned til lobbyen. Det kan likevel være en del gjester i området.
  • Panorama bar ligger i 34.etasje. Dette innebærer at glassheisen har en del trafikk til og fra baren i åpningstiden. Derfor vil det beste tidspunktet være å ha sex etter baren er stengt, og før den åpner igjen -men ikke så sent at folk igjen har stått opp for å spise frokost i matsalen.
  • Å ha sex i glassheisen på Oslo Plaza krever litt planlegging, men har man lyst på et kick av de sjeldne er det desidert verdt det!

Skrevet av Kjersti Antonsen, Kondomeriet AS