Tenk koffert - pakkeliste for en sexy sommerferie

Endelig er sommeren her med lettkledde kropper og folk i feriemodus overalt. Før du pakker kofferten og drar er det viktig at du husker følgende:

Sex er viktig også på reisen, selv om man har med barna. Husk at de fleste charterreiser har barneklubber der barna har det gøy og er i trygge hender.

Om dere ikke skal på et slikt reisemål kan det lønne seg å reise med et annet vennepar med barn eller svigers. Med vennepar kan dere bytte på å ha en «frikveld», mens svigers alltids blir glad for litt alenetid med barnebarna.

Pakkeliste: 

• Reisevibrator
Enten du er singel eller i forhold vil en liten reisevibrator krydre feriedagene. Ta med en liten delikat og stillegående vibrator. Vi anbefaler vår søte fingervibrator som selges til kampanjepris hele sommeren. I tillegg er den vanntett og klar for å skape ferieminner du vil drømme deg tilbake til.

Kjøp vibratoren her.

• Kondomer
Det er gøy å dra med seg opplevelser hjem fra ferien, men kjønnssykdommene kan holde seg borte. Reiser du på singelferie bør du derfor huske å pakke med deg rikelig med kondomer slik at du trykt kan nyte ferieflørten din til det fulle.

Se hele vårt utvalg av kondomer her. 

• Intimbarbering
Hårete armhuler og krusete hår som stikker ut fra trusekanten, lekkert? Hos Kondomeriet har vi Barberkrem og Anti-nuppegele. Silkeglatt hud er en perfekt start på ferien! Den er mild mot huden og kan brukes til intimbarbering i tillegg til barbering under armene, brystkasse og skjeggvekst. Det beste av alt... Den gir ikke nupper!

Se vår barberkrem og Antinuppegele her

• Glidemiddel
Det handler om å gjøre noe som allerede er godt, enda bedre. Virkelig! Kondomeriet har glidemiddel for en hver anledning. Silikonbaserte som passer perfekt til «vannsex», vannbaserte som ikke klisser og analglidemiddel for deg som nyter analsex. Vi selger disse i små tuber slik at de får plass i reisemappa di!

Se hele utvalget og velg din favoritt her. 

• Åpent sinn
Ta i mot utfordringer og vær spontan. Det er ofte de spontane aktivitetene som gir herlige opplevelser og minner for livet!

• Når du er på ferie, er du på ferie…
La brunosten ligge igjen hjemme og smak på andre kulturer! Det er utrolig hva man kan lære og ikke minst nyte.

Ha en riktig god sommer!