Ta sex ut av soverommet

Hvem sier at sex er noe man bare kan ha i sengen? Sex kan utføres på mange kreative steder, for eksempel i en park eller i et fly. 

Bilen på andreplass

Ifølge en global undersøkelse foretatt for durex.com noen år tilbake, er bilen det nest mest vanlige stedet for voksne mennesker å ha sex. På første plass troner naturlig nok soverommet. Det er heller ikke uvanlig å ha sex på toalettet eller i en park. Dessuten viser undersøkelsen at det i mange land også er en god del som unner seg, og tar sjansen på, sex på jobben.

Bare to prosent kunne imidlertid skryte av medlemskap i ”The mile high club”, som innebærer sex ombord på et fly i luften.

Blant ungdom hadde mange hatt sex i foreldrenes seng, og noen tok seg også tid til å ha sex på skolen. I motsetning til hva en kanskje skulle tro, var det bare en tredjedel av de i aldersgruppen 16-20 år som foretrakk bilen som arena for seksuell aktivitet, i forhold til så mange som 69% i alderen 45-55 år.

Varierer fra land til land

Bilen er i følge undersøkelsen spesielt populær blant italienerne. Der oppga åtte av ti at de hadde sex i bilen, selv om de italienske bilene ikke akkurat er kjent for å være av det mest romslige slaget. Australiere derimot, foretrakk parker. Tatt i betraktning at Australia har mer enn 70 prosent av alle verdens giftige slanger, kan det virke mer pirrende enn Ola Nordmann nødvendigvis drømmer om, men hver sin smak. Amerikanere og canadiere viste overraskende ekshibisjonistiske tendenser, i og med at de toppet listen over de som liker å ha sex foran kamera.

Her er noen tips fra Cosmopolitan.com, til pirrende alternative steder å ha sex:

  • Lent opp mot kjøleskapet.
  • På et jorde langs veien, inne i det høye gresset.
  • Opp etter en stor stein når dere er på fjelltur.
  • På treningsbenken hjemme med kvinnen øverst, eller hva med bakfra støttet mot ergometersykkelen.

Kilder: cosmopolitan.com og durex.com