Smakfull sperm

Det er ikke alle som setter pris på smaken av sæd. Et vanlig spørsmål ekspertene får er faktisk om det er mulig å endre smaken på sæden. Svaret er, til manges glede, at det er fullt mulig å i hvert fall påvirke smaken. 

Smakfull oralsex

Både kvinner og menn stiller visstnok disse spørsmålene, i følge nettstedet about.com. Spørsmålet er om det er mulig å endre smaken på sæden enten ved å spise spesielle ting, eller å unngå dem. Saken er at det ikke er gjort tilstrekkelig forskning på dette, men erfaringer hentet inn fra kvinner og menn kan gi noen svar.

Det kan også være greit å ha i bakhodet at sæd generelt smaker bittert, så har du erfart dette, eller fått klage på det, er det helt normalt. Men det kan også være tegn på urinveisinfeksjon eller problemer med prostata. Dette gjelder dersom smaken plutselig har endret seg i det siste. Da kan det være greit å ta en sjekk hos legen, for å være på den sikre siden.

Nedenfor er en liste over forslag til hva som påvirker smaken på sæden:

Dette gir bitter smak: Kaffe, alkohol, sigaretter.

Dette gir skarp smak: Rødt kjøtt, mat med mye saus, melkeprodukter, sjokolade, asparges, brokkoli, spinat, hvitløk og løk.

Dette gir søt smak: Frukt som ananas, mango, druer, eple, samt persille, selleri, peppermynte, spearmint, naturlig søtede drikker, kanel, sitron, kardemomme.

Variert og sunn kost

Flere kilder hevder også at vegetarianere har mildere smak på sæden, og menn med diabetes har søtere smak.

Nå er den generelle helsen viktigere enn smaken på sæden, så det anbefales ikke å hive i seg søt drikke og godteri for å få søtere sæd. Et sunt kosthold vil nok ha bedre effekt på sexlivet generelt, enn kun fokus på det du ejakulerer.

Prøv glid med smak

Andre metoder for å fjerne noe av bitterheten kan være å bruke et glidemiddel med smak, som er ment for oralsex. Det kan kamuflere noe, og gir en bedre og mer spennende opplevelse generelt. Ellers kan dere bruke kondom, for å unngå å få noe sæd i munnen i det hele tatt.

Kilde: about.com