Slik lager du årets erotiske julekalender | Kondomeriet

Slik lager du årets erotiske julekalender

Tips til verdens beste pakkekalender får du her! Nedtellingen til jul, kos og ferie trenger ikke å være fylt av stress og mas.

Mange har lyst til å lage en spennende julekalender til kjæresten.
Den trenger ikke nødvendigvis å bety tom lommebok og masse tid på et kjøpesenter for å finne på en gave til hver dag. Her får du tips til ulike kalendergave-varianter, samt spennende forslag til gaver. 

- En liten gave hver dag

Om du ønsker å lage en kalender med en gave i 24 dager for å virkelig telle ned dagene, trenger du ikke nødvendigvis å kjøpe så store og dyre gaver. Hovedsaken er at hver gave skal representere en dag. Samle 24 små gaver, og pakk dem inn i fint papir eller små gaveposer. Mange butikker selger også små godteposer merket med tallene 1-24.

Varier mellom spiselige, nyttige, morsomme og kjærlige ting. En liten tube med spiselig glidemiddel kan for eksempel hinte til en spennende kveld med smakfull oralsex, en liten vibrator  kan gi en pirrende start på dagen. Et morsomt krus passer perfekt for gløgg og kakao på kalde vinterkvelder, og små penis- eller puppeformede mintsjokolader gjør dagen ekstra smakfull!

Om dere blir enige om at begge skal gi hverandre gaver, kan dere enten få en gave hver deres dag, eller dere kan lage en sammen. Åpne dagens «luke» når begge er hjemme fra jobb og skole for å gjøre det til en ekstra koselig ting dere har sammen hver dag! 

- Store gaver, men kun i helgene

Noen velger å legge litt mer i kalendergavene, men at man da ikke har én gave for hver dag. Velg om du vil gi en gave lørdag og søndag, eller én dag midt i uken som en fast dag. Finn for eksempel en spennende gave som kan glede dere begge hele uken gjennom… En massasjeolje eller en inspirerende film er en perfekt gave som også gjør at dere mest sannsynlig kommer til å tilbringe kvelden sammen. Hva er vel bedre enn å sette av tid til hverandre i tiden før jul? Et vibrerende leketøy er også en gave som dere begge kan kose dere med, for eksempel julefavoritten Rød Fløyel.

- Lag en skattejakt ut av kalenderen!

Om du ønsker at kalenderen skal være noe mer enn at partneren får en gave, kan du for eksempel lage adventstiden til en skattejakt! Gi partneren et hint å starte med, og så må han eller hun spore opp dagens gave. Heng opp hintene som små lapper på en snor, eller gi partneren hintet på sengekanten før jobb. Hintene kan være små dikt, rim, gåter eller et skattekart. Du bestemmer hvor vanskelig det skal være for partneren å finne fram! Bare husk å sørge for at du gir tilstrekkelig lønn for strevet…

- Lag en erotisk bildekalender:

Send han eller henne et sexy bilde av deg selv for hver dag i desember, gjerne med juletema. Du kan for eksempel kjøpe et sexy nissekostyme og posere i ulike stillinger. Jo lengre ut i desember du kommer, jo dristigere bilder… Ta bildene selv, eller få hjelp av en venninne/venn du er komfortabel med og stoler på.

- Morsom bildekalender:

Perfekt hvis du vil tease partneren litt hver dag! Kle på deg 23 plagg, og ta bilde av deg selv. For hver dag som går, forsvinner ett og ett plagg. Den 24. desember får han eller hun et bilde av deg helt naken! Husk å ta bildene i forskjellige stillinger/posisjoner. Du kan også dele det opp i uker, så det passer med de fire søndagene i advent. Da vil man ha 7 eller 8 plagg på som ryker av, og til hver advent får han/hun et frekt nakenbilde. Husk sexy undertøy. 

- Erotisk novelle-kalender:

Skriv en egen erotisk novelle, eller finn en du tror partneren vil like. Del den inn i 24 deler, og les en del hver dag… Om du skriver selv, kan du bestemme hvordan det passer best å dele den opp. Om du finner en på nett, i en bok eller lignende, kan du skrive hver del for hånd på en lapp, eller du kan skrive på PC og klippe til arkene når du har skrevet ut. For en ekstra pirrende variant: Send dagens del på e-post mens partneren er på jobb…Når på døgnet du velger at partneren skal få dagens gave, vil selvfølgelig avhenge av hva slags kalender du lager. Uansett vil dagene gå ekstra fort fram til jul med en pirrende adventskalender! 

- Gavekort og opplevelser

En julekalender trenger ikke nødvendigvis å bestå av ting. Dere kan for eksempel sette dere ned og lage en kalender sammen, hvor dere setter av dager eller kvelder til valgfrie, hyggelige gjøremål. Det kan være alt fra å lage en god middag sammen, en tur på kino, eller å sette av en kveld til å pleie hverandre med et varmt bad etterfulgt av gjensidig massasje. Du kan også gi partneren din selvlagde gavekort, hvor du gir bort en opplevelse, eller en liten, hyggelig ting du vil gjøre for han eller henne.

Du trenger ikke å gjøre det så avansert: Kjøp inn noen ark med fint motiv, og klipp dem til små kort. Skriv på «Denne kupongen gir deg» og velg hva kupongen skal gjelde. Bruk en liten hullemaskin, og lag et hull øverst i hjørnet på kortene. Bind dem sammen med et fint bånd, slik at de blir et lite kuponghefte.

Forslag til "gavekort"

 En ny stilling: «I dag får du bestemme en helt ny stilling i senga! Finn inspirasjon på nett eller i en bok – vi sees på soverommet»

• Rollespill: «Frekk sykepleier og skadet soldat, kjekk bassenggutt og rik huseier, sex-instruktør og elev… bruk fantasien! Du velger scenario, og jeg skal gladelig spille rollen»

• Striptease: Vis kupongen, len deg tilbake og overlat resten til meg…»

• Sensuell massasje: «Deg, meg og ingenting annet enn massasjeolje mellom oss en hel kveld»

• Sex i dusjen: «Bruk denne kupongen som en billett for en ekstra deilig dusj med meg»

• Erotisk shopping: «En handletur for å kjøpe inn spennende tilbehør til soverommet… Og selvfølgelig en test av innkjøpene!»

• Undertøys-shopping: «Vi drar på shopping sammen kun for å handle inn sexy undertøy. La oss okkupere et prøverom – vi må jo se hvordan det sitter!»

• Erotisk film: «Bruk denne kupongen, og velg en erotisk film vi skal se sammen. Skyting, aliens og romanse er forbudte sjangre i kveld !»

• Nakenkortet: Uansett hva jeg driver med innenfor hjemmets fire vegger; Bruk dette, og jeg må være naken i en time.»