Sexy weekend | Kondomeriet

Sexy weekend

Ta dere en sexy weekend sammen, det fortjener dere. Her gir vi deg de enkle tipsene...

Det er få av oss som føler at man for nok ferie, og tid til hverandre i hverdagen. Hva med å løse det på en artig måte som gjør at dere får en pirrende feriefølelse, en helg med bare dere to og ingen masete barn eller svigerforeldre, ingen jobb og ingen oppussingsprosjekter som henger over dere.

Ut på tur…

… aldri sur. Ta inn på et hotell for en helg, enten en eller to netter, alt etter hva lommeboka tillater. Velg et hotell med den stilen dere har lyst på, for eksempel en suite der dere kan bruke all tiden inne på hotellrommet sammen.

Dersom dere er gift er det ekstra pirrende å leie bryllupssuiten igjen og gjenoppleve bryllupsnatta. Ta med dere litt champagne, eller bestill på rommet, litt sexleketøy og flott undertøy. Vart opp kjæresten og gi av dere selv.

Date

Dersom dere vil ta en tur ut av hotellrommet kan dere ta en romantisk tur på kino og se en film dere begge har lyst til å se.

Flørt litt i mørket!

Ta henne med på en restaurant med favorittmaten deres, italiensk kjøkken oser av romantikk og et par østers kan gi han et lite ekstra piff i senga seinere på kvelden. Østers er kjent for å inneholde mye sink som blant annet øker sædproduksjonen.

Husk at litt sexy undertøy ofte kan være det som skal til!