Sexy vårrengjøring i en fei

Ikke vent for lenge med å gjøre kjærlighetsredet klart. Det er nå vi føler oss mest kåt og energisk.

Våren er i anmarsj og små, grønne knopper fyker snart ut av buskene som et startskudd. Når vårsola varmer, kribler det litt ekstra i de fleste kropper. Vi har mer energi og mange bruker denne tiden av året til å ta fatt på store oppgaver. I stedet for å rydde i garasjen eller vaske ned huset, hva med å ta en aldri så liten vårrengjøring på soverommet?

1. Frisk opp med blomster

Det er på tide å bytte ut stikkende ullpledd med deilig silke og erstatte det støvete duftlyset med en bukett friske blomster.

2. Kast hullete truser

Det er ikke bare pledd og vinterdyna som bør legges på hylla. Hullete laken og kjipe truser kan med fordel byttes ut. Gå til anskaffelse av nytt, sexy undertøy og invester i sengetøy av silke eller sateng for en deilig følelse mot huden.

3. Tørk støv i nattbordskuffen

Er du flink til å vaske sexleketøyene etter hver gang du bruker dem?  Bruk en vibratorrens for å fjerne alle bakteriene. God hygiene er viktig for å forhindre bakterievekst. Tørk støv i skuffen for å gi leketøyene en hygienisk hvileplass.

rabbitvibrator_skuff_1.jpg

4. Bytt batterier

Sjekk om batteriene til leketøyene behøver å skiftes ut. Bytt batterier, eller sett sexleketøyene på lading. Det er dumt med ting som ikke fungerer når du virkelig trenger det. 

5. Bruk miljørabatten

Har du et sexleketøy som har sett sine beste dager? Ikke kast det i søpla hvis det har en vibrerende motor! Vibrerende sexleketøy er elektrisk avfall og må resirkuleres. Derfor har Kondomeriet en egen miljørabatt! I bytte mot ditt gamle sexleketøy, får du 20 % på en ny vibrator.