Seks måter å tenne henne på

Veien mot å tenne kvinnen i ditt liv kan være lang, men med noen tips i bagasjen, kan den bli noe kortere.

Mens menn gjerne ikke trenger så lang tid på å komme i god, het stemning, trenger kvinner litt mer tid på seg.

Vi har disse smarte tipsene som skal få fart i sakene:


1) Kjøp en liten sexy truse som du gir henne når hun minst venter det, og gjerne når det ikke er forventet at dere skal ha sex. For eksempel på restaurant, der du gir henne den diskret, og ber henne ta den på seg.

2) Hvisk i øret hennes det du har lyst til å gjøre sammen med henne senere på kvelden. For eksempel når dere er på et party, eller et annet offentlig sted. Forventningen om det som skal komme, gjør henne ekstra tent.

3) Fortell henne hvorfor du elsker henne. Disse ordene får enda mer tyngde hvis du forteller akkurat hvorfor du elsker henne. Jo mer spesiell grunn, desto mer vil hun sette pris på det.

4) Husk detaljene. For å ikke tråkke i salaten på et eller annet tidspunkt, er det viktig at du husker merkedagene deres. Når dere møttes, hvor dere var, hva hun hadde på seg (den er tøff), hva du sa, og hvordan du følte deg.

5) Overgå deg selv med søthet. Legg små søte lapper til henne overalt. På puten, på kjøkkenbenken, på badet i kjøleskapet. Dette vil få henne til å føle seg spesiell.

6) Kyss henne der hun sjelden kysses. Albuer, knehaser, skuldre, ankler, hals og hofter er steder som ofte overses men som gir en god følelse når de kysses.

Kilde: menshealth.com