Prøv noe nytt med partneren

Har du lyst til å prøve noe nytt med partneren? Da er det en god idé å leke med hverandre! Lek er ikke kun forbeholdt barn, det er nemlig sunt for forholdet. Lek er også en fin måte å innføre et nytt element i både kjærlighets- og sexlivet.

I stedet for å si det rett ut; ”Kjære, du er skikkelig kjedelig i senga”, kan du kanskje få det som du vil ved å leke litt eller spille noen spill? Les og lær, kanskje dere kan skru opp varmen litt i helgen.

Strippe-poker

Poker trenger ikke å handle om pengesedler og "pokerfjes". Om dere vil spille vanlig poker eller ”Texas hold èm” er opp til dere. Sett reglene på forhånd, og del ut kortene. Det er ikke lov til å ha på seg mer enn syv klesplagg, den som taper hånden må fjerne ett. Men husk å fjerne sokkene som det første plagget, det er ingenting som ser mer komisk ut enn å sitte naken med sokkene på!

Når dere begge er nakne kan dere jo spille poker med ”seksuelle tjenester” i potten. Vinner du må partneren massere deg, og vinner partneren så kan du kanskje gi litt oral nytelse?

Sett ekstra god stemning på poker-rundene med en leken kortstokk! 

Spill "nødt eller sannhet"

Leken "nødt eller sannhet" kan gi en erotisk stemning. La partneren velge først; Nødt eller sannhet. Velges "nødt" må partneren gjøre det du ber om. Velgers sannhet stiller du et spørsmål partneren (selvfølgelig) må svare sant på. Noen spørsmål du kanskje kan spørre om er ”Hva liker du best ved det jeg gjør med kroppen din?” ”Hva er din største seksuelle fantasi” eller liknende. Dette er en glimrende mulighet for å bli bedre kjent med hverandre seksuelt, og kanskje ender det med at dere får gjennomført en eller flere fantasier underveis. 

Om dere trenger litt dra-hjelp, finnes flere erotiske spill som kan inspirere dere.

Skriv beskjeder på hverandre

Et godt og rimelig triks er hva man drev med på ungdomsskolen. Å skrive med fingeren på hverandres rygg kiler og er vannvittig behagelig. Dra den litt lenger ved å skrive erotiske beskjeder, og få partneren til å gjette hva du skriver. Hvis han eller hun gjetter helt korrekt på hva du skriver, får han/hun et seksuelt ønske oppfylt. Om han/hun gjetter feil kan du kreve timesvis av hva du skrev...

Bruk fingeren og skriv ting som ”kyss meg”, ”masser meg nedentil” eller lignende. Gjetter partneren feil må han/hun gi deg akkurat hva du ønsker. Partneren kan bare be om at du gjentar en bokstav èn gang. Om partneren ikke fikser det, så vil du bli fikset!

Lag en pirrende, smakfull variant av denne leken: Vær enten halvveis eller helt nakne, og skriv på hverandre med spiselig massasjelotion.

Lek fremmede for hverandre

Avtal å møtes på en bestemt bar, restaurant eller kafé til et bestemt klokkeslett. Lat som om dere ikke kjenner hverandre fra før, og at dere ser hverandre for første gang. Sett deg i baren og vent på at partneren kommer. Han eller hun vil få øye på deg i baren, du ser bare helt nydelig ut, og partneren insisterer på å kjøpe en drink til deg. La han/hun be deg om navnet og nummeret ditt, men spill litt kostbar. Småprat litt og la deg bli spandert på noen flere drinker før du ”blir med han/henne hjem”. Så kan dere ha det beste one night stand-et dere noengang har opplevd!

Erotisk lek krydrer hverdagen

Det kan være vanskelig å holde et langvarig forhold feskt og inspirert. Hverdagen tar oss igjen før eller siden; det er derfor det er så viktig å leke med hverandre. Erotiske spill og leker er en super måte å krydre tilværelsen på. Det er jo opp til dere å finne ut hvilke leker som fungerer best...

Se vårt utvalg av erotiske spill!