Onani - Tips og triks for menn

Forskning har bevist at det å onanere er bra for menn, blant annet for å forebygge prostatakreft. Her får du tipsene som gjør håndjobben enda bedre!

Jo oftere menn onanerer, jo mindre sannsynlig er det at de blir rammet av prostatakreft. Det viser en studie blant 2250 friske australske menn mellom 20 og 50 år, og 1000 menn med prostatakreft i samme aldersgruppe. De som onanerte fem ganger i uken, eller mer, reduserte risikoen med en tredjedel.  Det er med andre ord ingen grunn til å la være!

Håndgrepet

Den vanligste måten å onanere på for menn, er å trekke forhuden på penis frem og tilbake over penishodet. Noen bruker glidemiddel, andre uten ekstra «smøring». Man kan bruke to fingre, eller hele hånden for å få et kraftig grep rundt hele penis. Bevegelsene kan variere, her finner de fleste menn fort ut hva de liker best.

Bruk et mykt trekk

For å gjøre det tradisjonelle håndgrepet litt mer spenstig, kan man tre noe mykt over penis når den er stiv. En penishylse, trekk, onaniegg eller til og med en sokk er alt som skal til for å få en annerledes og mer variert stimulering. Med dette kan man gjøre strykende eller glidende bevegelser, og det hele blir ekstra realistisk med et glatt glidemiddel. Her kan også en enkel pute gjøre jobben. Det å gni seg mot en myk pute kan føles fantastisk, eller man kan legge en hånd innsmurt med glidemiddel mellom puten og penis. Prøv å skli fram og tilbake.

Vannvittig moro

Aldri undervurder kraften fra en dusjstråle. Finn de mest følsomme punktene dine, og juster vannstrålen slik at den treffer akkurat riktig. Varier trykket og styrken på strålen, og suppler eventuelt med hånden.

Prøv med et leketøy

Penispumpe er et eksempel på leketøy for menn som lett kan sprite opp onaneringen. Disse kan gi en sugende effekt, samt et deilig vakuum med en fyldigere penis som resultat. Vibratorer er et enkelt hjelpemiddel som absolutt ikke er forbeholdt kvinner. En liten vibrerende bullet kan brukes til å kile på eller på undersiden av penishodet, og mange menn finner også ut at det er ekstra deilig å stimulere området rundt analåpningen samtidig med håndjobben. En penisring, enten med eller uten vibrasjon, kan fint brukes av mannen alene. Orgasmene vil garantert bli kraftigere! Husk bare på at ringen ikke bør sitte på i mer enn 30 minutter, og at den skal sitte behagelig.

Tips til noen teknikker

• Sitt på knærne og grip om penis med håndflaten mot kroppen. Fokuser på den nederste delen av penis og la underarmen ligge tett mot penishodet hele tiden.

• Hold om penisroten med en hånd, trekk forhuden godt tilbake, slik at hodet blir blottlagt og benytt håndflaten for å stimulere hodet. Lag sirkler og varier retning og trykk. En ypperlig variant som egner seg spesielt godt i kombinasjon med andre teknikker.

• Rull penis mellom hendene som om du skal rulle en pinne for å fyre opp et bål. Denne teknikken kan benyttes med og uten glidemiddel, og gir to helt forskjellige følelser. Dette er for øvrig en overraskende effektiv måte å få en kjapp ereksjon på, så fremt man ikke er for hardhendt. En overraskende effektiv og definitivt annerledes form for stimulering.

• Hold om penishodet med den ene hånden og bruk den andre i lange, nedovergående bevegelser. Stryk helt ned og begynn øverst igjen.

• Hold stramt om roten av penis/testiklene, slik at forhuden er trukket tilbake. Bruk den andre hånden som en skje og stryk opp og ned langs hele penis. Man kan med fordel benytte en finger eller to på hånden som holder om penisroten til å stimulere området mellom pungen og anus.

Husk variasjon

Når man har funnet en teknikk som virkelig fungerer, er det lett å ty til denne hver gang man onanerer. Det er likevel lurt å variere, og finne minst to forskjellige teknikker som fungerer. Om man klarer å variere, er det også lettere å oppnå det samme deilige resultatet sammen med en partner.

Spennende tilbehør:

Kilder: kondomeriet, kk.no