Øk din seksuelle selvtillit

Noen ganger føler man seg kanskje ikke så sexy som man skulle ønske. Stress rundt jobb og familie, treningsrutiner du ikke klarer å følge, lite søvn… Det kan være mange faktorer som spiller inn på hvor lav eller høy din seksuelle selvtillit er.

Her får du noen triks som vil få deg tilbake på ditt beste:

Logg av

Studier fra Canada publisert i CyberPsychology & Behaviour viser at mye tid tilbragt på Facebook, Twitter og andre sosiale medier øker følelser av sjalusi rettet mot partneren. Teorien går ut på at informasjon og bilder man kommer over på sosiale medier kan snu nysgjerrighet til engstelse når det kommer til tidligere partnere og eventuelle trusler mot nåværende forhold, noe som igjen fører til sjalusi. Vær bevisst på deg selv, og behold kontrollen – før du plutselig finner deg selv i en stalker-situasjon.

Se på virkelig flotte (EKTE) kvinner

I tilfelle du trengte en påminnelse: Kvinnene du ser i magasiner og på TV er ikke de ekte kvinnene du ser rundt deg på daglig basis, og spesielt ikke hva ekte menn er ute etter! Ta en pause fra massemedia, og se heller på menneskene rundt deg på gaten, på butikken og på toget. Dette er den virkelige verden. Minn deg selv på at sexy kommer i mange former, inkludert din egen!

Tune deg inn

Ved å sette på musikk du oppfatter som sexy, kan du påvirke følelsene dine. Musikk har en sterk effekt på humøret, og kan endre hvordan du føler om deg selv og alt rundt deg. Forslag: L-O-V-E: The Essential Al Green, Lover’s Rock av Sade, eller det selvtitulerte albumet av The xx i sjangeren indie-pop.

Legg vekk stoppeklokken

Skal man tro media, filmer og porno er god sex noe som varer timevis av gangen. Selv om dine vanlige seksuelle opplevelser ikke tar mer enn ti minutter, trenger du ikke å anta at din tid på soverommet er mangelfull. Varigheten av sex som karakteriseres som «normal og god» varer nemlig mellom 3 og 13 minutter, ifølge en undersøkelse gjort av de mest kjente sex-terapeutene i Nord-Amerika (2008).

Ta på deg noe sensuelt

En av de raskeste og enkleste metodene for å ta humøret fra null til sexy er å kle seg i sensuelt og fint undertøy. Det trenger ikke å sitte tett på kroppen, det trenger ikke å være blonder eller satin – så lenge det ser og føles sensuelt vil det ha samme effekt. Det viktigste er at plagget får deg til å føle deg bra!

I vår nettbutikk finner du strømper, catsuits og sexy truser som vil få deg til å føle deg ekstra fin! Vi har også kostymer om du er i et litt frekkere humør…

Skrevet av Birgitte Brøtmet
Kilde: Lelo.com/theblog