Løft henne til den syvende himmel

Kvinner kan oppnå orgasme på mange forskjellige måter. Her er syv ulike måter å løfte henne til nye høyder.

Noen kvinner sliter med å få orgasme, også på egenhånd. Dersom dere begge kan noen triks og tar dere god tid, kan det bli lettere å finne nøkkelen til hennes orgasme. Det kan være at ikke alle syv måter fungerer for alle, men det er verdt forsøket. 

Den kjente sex-eksperten Tracey Cox kommer noen tips:

Klitoral orgasme

Den vanligste typen, som kommer etter direkte stimulering av klitoris og omliggende områder.

G-punkt-orgasme

Kvinner som får vaginal orgasme, opplever stimulering av den fremre skjedeveggen, hvor det berømte G-punktet befinner seg. Flertallet av kvinner som ejakulerer, gjør det under G-punkt-orgasmer. Misjonærstilling og puter under baken øker sjansen.

Blandet orgasme

En kombinasjon av klitoral og G-punkt-orgasme, den oppnås vanligvis ved at klitoris stimuleres under penetrering som er vinklet mot fremre skjedevegg.

Aktiv orgasme

Under samleiet, rett før orgasmen, presser hun med de musklene hun ville brukt for å prøve å dytte penis ut av skjeden. Det motsatte skjer, at skjeden presses ned mot penis, som igjen klemmer den opp. Resultatet kan bli en lengre og dypere G-punkt-orgasme. 

Multiorgasme

Trikset er å variere stimuleringen, slik at ikke ett område blir overstimulert. Etter at hun har fått klitoral orgasme, begynn å stimulere andre deler av kroppen, som bryster, halsen, leppene. Dette holder henne stimulert, og det blir ikke for mye på ett sted.

Sekvensiell orgasme

Det er dette mange ser på som multiorgasme, nemlig mer enn én orgasme i løpet av en sexseanse. En ekte multiorgasme fortsetter i en lang bølge av nytelse.  Den letteste måten å oppleve dette på er variasjon mellom munnsex og samleie, og tilbake til munnsex.  Stimuler ulike steder på kroppen hennes slik at hun ikke vet hvor neste fornemmelse kommer fra. Kommunikasjon mellom dere er viktig, enten med kroppsspråk eller verbalt.

Det lille ekstra

Ekstra godt er det for henne hvis du holder henne på terskelen til orgasme, ved å bytte mellom intens og mildere stimulering. Hun kan også knipe sammen baken og innsiden av lårene, noe som øker blodtilstrømningen til underlivet. Masser nedre del av magen hennes med hånden når hun er på vei til å komme, det stimulerer også den indre delen av klitoris og kan resultere i en herlig orgasme.

Kilde:  Tracey Cox.