Hvorfor forspill?

Forspill er noe man før måtte igjennom for at partneren skulle bli klar for sex...

I dag er forspill heldigvis blitt en hyggelig selvfølge, og ordet har en deilig, positiv klang!

Det er helt klart at man kan ta en kjapp en her eller der uten noen oppvarming først men de fleste kvinner setter pris på at forspillet er en del av den seksuelle opplevelsen. Et pirrende forspill vil alltid øke gleden og forventingene, for de fleste mennesker trenger ”det lille ekstra ” seksuelt sett etterhvert som de blir eldre. Gutta trenger gjerne mer enn fem sekunder på å få ereksjon og jentene trenger litt ”tenketid” så de rekker å bli skikkelig våte. Trikset er å vente med penetreringen til begge er så oppspilte at det er vanskelig å kontrollere lysten. ”Må ha det, bare må ha det...”

Forspill kan være så mangt

Klemming, tafsing, kyssing, dra av hverandre klærne, oralsex... you name it! Som mann lurer du sikkert på hvorfor forspill er så viktig. Vel, for det første: Menn som koser og kysser partneren sin vil finne ut at hun ikke bare nyter selve penetreringen enda mer, men oppnår også orgasmen lettere. Vi jenter trenger stimuli over lengre tid for å komme høyere opp på stigen som tar dem med til den syvende himmel, og forspill er den enkleste metoden for å komme raskt oppover stigen.

Det er ingenting som heter ”Det ultimate forspill”

Og det er ikke bare om å gjøre å trykke på de riktige knappene i riktig rekkefølge (selv om det hjelper betraktelig!). Forspill handler også om å vite hva som tenner partneren din, at du byr på seg selv og leverer de sakene som gir opplevelsene deres en intens glede. Alle kvinner er forskjellige. Noen kommer nesten av å bli kysset med lett berørende lepper i nakken, mens andre foretrekker en mer direkte kontakt. Uansett hvordan dama di foretrekker det så glem for Guds skyld aldri klitoris! Den er nøkkelen til både kåthet og orgasme.

Selvtillit

Det finnes mange erotiske strenger å spille på, men en ting er i hvert fall sikkert; alt begynner inne i hodet hennes. Fortell henne hvor vakker hun er og hvor mye du setter pris på den deilige kroppen hennes. Når du gir henne komplimenter for hvordan hun ser ut, gir det henne større selvtillit og hun blir mer selvsikker også i sengen. Hun vil dermed stole mer både på seg selv og på deg.

Det lille ekstra...

Mange jenter bruker mye penger på sexy undertøy, så det er hyggelig om du tar deg tid til å se hvordan det sitter på før du river det av. Stimuler klitorisen hennes med fingrene utenpå trusen, blås varm luft igjennom stoffet og smånapp i huden hennes med tennene. La gjerne trusen sitte på så lenge at hun drar den av selv, eller bare skyv den litt til side før du stikker fingrene dine opp i henne. (Å la stringen sitte på under samleiet kan være en ny, pirrende måte å ha sex på. Hold i den mens du tar henne bakfra, og presser deg enda hardere mot ryggen hennes.)

Gjør forventingen til en del av leken

Ert henne masse under forspillet, gjør alle de deilige tingene så sakte du bare klarer (uten at det blir kjedelig, selvfølgelig!). Kyssing er superbra, men ikke hold deg kun til munnen. Å kysse hverandre på kroppen under samleiet er også deilig. De fleste jenter klager over at kjæresten ikke kysser lenge nok fordi han kjapper seg ned til "godsakene”. Ikke vær flau over å utforske hele kroppen hennes med kyss og kjærtegn, det gjør bare den seksuelle opplevelsen enda bedre!

Bli kjent med hverandre

Forspill er så viktig seksuelt sett, men det er også den enkleste og beste måten å bli kjent med hverandres kropper og følelser på. Uten forspillet vil du aldri få vite hva hun virkelig trenger for å bli fullstendig stimulert. Ikke vær sjenert, si til henne at hun må gi deg tilbakemeldinger på det du gjør, fortell henne om hvordan du liker det også. Begge parter tjener på god kommunikasjon både under forspill og samleier, uten at dere selvfølgelig trenger å gjøre noen vitenskapelige tester underveis. Sex skal jo for all del være gøy og deilig!

Husk at selv om det er viktig at du bruker tid på å varme henne opp, er det ikke dermed sagt at hun bare skal ligge på ryggen og få ting servert. Sex handler om å gi, by på deg selv så vil hun (vanligvis) gjøre det samme. Lykke til, husk at øvelse gjør mester!


Skrevet av Kondomeriet AS