Hvordan pirre ham litt uventet

Her får du sensuelle tips om hvordan du kan drive ham til vanvidd.

Sett fokus på hans mest følsomme punkter

Det finnes flere sensuelle områder på kroppen til mannen, og det vil pirre ham i senk om du stimulerer disse.

  • Utsiden av underleppen hans er en erogen sone. Når dere kysser, suger du på underleppen hans og kiler med tungen din, siden dette vil tenne ham.

  • Forsiden av halsen hans, under adamseplet, er ifølge kinesisk medisin, linket til kjønnsorganet hans. La ham ligge på ryggen med en pute under hodet slik at halsen eksponeres. Slikk og kyss ham der.

  • Brystvortene hans er gjerne mer følsomme enn kvinnens, fordi de ikke er vant til å bli stimulert. Slikk i sirkler rundt brystvorten og kom nærmere og nærmere. Til slutt slikker og småbiter du i brystvorten.

  • Punktet mellom helen og ankelen regnes som en link til kjønnsorganene, og når det presses her frigjøres energi og en følelse av velbehag. Gjør dette når du sitter oppå ham, i motsatt retning, med ryggen mot ham. Ta tak i ankelen hans og press hver gang du støter.

  • At penishodet er et følsomt område er sikkert ingen ukjent faktor. Her er dog et råd som skal unngå at de følsomme nervene blir overstimulert ved berøring: Prøv leppestift-trikset!

    La ham ligge på ryggen med sin erigerte penis til værs, hold den med fingrene dine og gni de lukkede leppene over hodet som om du tok på leppestift. Åpne så leppene litt, og gni hodet mellom dem. Du kan også ta hele penishodet i munnen, for så å gå tilbake til å gni leppene mot det igjen. Dette vil han like.

Produkter som kan være til hjelp

Det fins mange spennende rekvisitter for å krydre opp stimulering av penis. Den mest essensielle er glidemiddel med smak. Velg en smak du liker godt og som kan være god i lengden så du ikke går lei. Da det også er et glidemiddel skaper det mindre friksjon og fuktigheten holdes oppe hele tiden som han vil synes er veldig deilig. Veklse mellom å bruke munnen og hånden. 

Se våre glidemidler med smak her.

Vondt i halsen? En onanihylse kan være den perfekte oppvarmingen på vill sex. Velg en onanihylse med en spennende innside som vil kjennes rundt penishodet hans når du masturberer han. 

Onanihylser finner du her og her

Er du åpen for å prøve nye ting? Hva med en penispumpe? La han kjenne hvordan penisen hans blir ekstra hard og følsom. Alt du gjør etter dette vil gi han deilig nytelse han kanskje ikke har opplevd før. Kan være fint å sette på en penisring etterpå, slik at blodet holder seg ute i skaftet. 

Sjekk ut penispumpene våre her

Kilde: Cosmopolitan.com