Hvordan møte drømmeprinsen?

Det finnes mange herlige menn der ute. Kunsten er bare å finne dem! Jenter, vi gir dere rådene du trenger for å finne drømmeprinsen. 

Hva ser du etter i en partner? 

For å gjøre jakten på den rette litt enklere, kan det være greit å begynne med å kartlegge hva slags kvaliteter hos en mann du er på jakt etter. I tillegg skader det heller ikke å vite hvor du kan treffe ham.

Interessene dine, utdanningen din og steder du pleier å besøke er viktige faktorer. Det hjelper også å oppsøke steder der det faktisk oppholder seg menn, ikke bare kvinner.

Ute på shoppingen

Hvis du likevel velger kjøpesentervarianten, kan et besøk i en butikk som selger telefoner, i-poder, og andre tekniske duppeditter være et alternativ. Er du interessert i en mann som elsker tekniske ting, så er du sikkert en kjenner selv. Det kan likevel komme godt med i en samtale om du har lest deg litt ekstra opp på siste nytt før du starter jakten. Når du har funnet en kar du liker, kan du ta kontakt uten å virke altfor desperat, for du bare snakker om den nyeste ”greia”, ikke sant?

I tillegg bør du vurdere om en mann som står og sikler på den største flatskjermen i butikken er han du ønsker til kjæreste, med mindre du planlegger å henge med foran skjermen, sammen med ølet og peanøttene.

På trening

Et annet alternativ er å entre treningssentrenes verden. Her finner du menn i alle varianter, men med fellesnevneren at de liker å holde seg i form - og det er jo ingen ulempe. Noen liker vekttrening og muskler, andre går for sykkel og kondisjon. Velg noe du selv er komfortabel med. Er det helt nytt for deg, må du gjerne øve litt utenfor synsvidde før du starter sjekkemanøveren.

På jobb

Sannsynligheten for å møte en mann på en arbeidsplass som driver med ingeniørvirksomhet og ulik teknologivirksomhet er stor. Står valget mellom to morsomme jobber der den ene er i et blandet miljø, og den andre i et rent kvinnemiljø, er det ikke så dumt å tillegge det noe vekt. Miljøet blir gjerne best der begge kjønn er representert. Dessuten har mange kontorromanser resultert i varige forhold og ekteskap.

Ute på byen

Så har du selvsagt utesteder som barer og diskoteker, men der kan det være mange om beinet, og mange kortsiktige løsninger representert. Vil du på sjekker´n på byen, så gjør du i det minste lurt i å følge dette rådet: Drikk med måte, og hold deg unna de mest beduggede – de er neppe klare for å stå inne for noe i morgen uansett. 

Kilde: articledashboard.com, Francis K. Githinji.