Oralsex – slik tilfredsstiller du han

Gi han en skikkelig omgang med deilig oralsex! Vi gir deg tipsene og teknikkene, så du kan møte opp forberedt og klar for å gi han en blowjob-opplevelse utenom det vanlige. 

Oralsex er kanskje den nest deiligste sexen gutta vet om, men er også noe mange jenter kvier seg for å utføre på han. Slapp av jenter, de fleste gutter forventer ikke at du skal gi deep throat som en pornostjerne, heldigvis.

Forberedelser

Det kan være lurt å time det hele til et tidspunkt hvor han er nydusjet, avslappet og dere har tid, ikke hoppe over han når han kommer sliten hjem fra jobben med pungsvette. Da passer det bedre med en kjapp en hvis han er med på det.

Elsk det!

Jenter som gir oralsex og utfører en blowjob mens de rynker på nesa og brekker seg er ikke sexy og tenner overhode ikke. Nyt det og vis han han at du gjør det. Se han dypt inn i øynene og pirr han med blikket ditt.

Det heter blow job på engelsk, men man skal verken blåse eller suge seg fast i utstyret hans. Når den er slapp kan du fint starte med å suge lett og veksle mellom hvor hard vakuum du bruker. Han vil garantert sende deg signaler når du gjør det rette, så se på han og lytt til stønnene.

Når den er stivere kan du begynne med opp og ned bevegelser over penis, bruk gjerne hånden til hjelp i tillegg. Stryk tungen rundt hodet, over strengen og over skaftet og du vil sende han rett til himmels!

Våt og god blowjob

Bruk litt vannbasert glidemiddel med naturlig smak eller la spyttet gjøre jobben. Jo våtere, jo bedre, det gjør opplevelsen ekstra deilig for han.

Eksperimenter med vann!

Tips

Ha to glass klart på nattbordet, ett med vann som føles varmt, og ett med litt kaldt vann, rundt 40 og 25 grader. Nå skal du først ta en slurk av det varme vannet, men ikke svelge det. Ha det i munnen mens du gir han oralsex i ett til to minutter, avslutt før vannet blir kjørligere.

Svelg unna og ta en rask slurk av det kalde vannet, og gi han en heftig, men deilig opplevelse når han på samme måte får et kaldt omslag rundt penis.