Hvordan få henne til sengs?

Hva skal du gjøre om du vil ha din kvinnelige flørt eller partner til sengs? Vel, her får du noen listige tips. Det er jo greit å havne i en heftig setting uten alltid å bruke de samme metodene. Noen ganger er det morsomt å se om man kan få det til uten å stave ”SEX” noe sted...

Lag mat og fôr henne

For en kvinne er det å se en mann lage mat nesten et afrodisiak i seg selv. Om du anstrenger deg på kjøkkenet, og i tillegg får oppskriftene til å funke, vil det imponere henne. Det er ingenting som er bedre enn å la en mann ta styringen på gryter og stekepanner. Planlegg gjerne et måltid av det litt mer erotiske slaget, og noe dere kan spise med fingrene for å fôre hverandre. Desserten kan gjerne bestå av mørk, flytende sjokolade.

Få henne gjerne til å hjelpe deg, men bare med detaljer. La henne få noen små oppgaver, som å kutte opp grønnsakene (men ikke løken! Det vil få øynene hennes til å renne og fingrene til å stinke løk i lang tid...). Når hun er sånn passe engasjert i jobben kan du forsiktig skli opp bak henne, holde rundt henne og kysse nakken og halsen hennes. Å vise at du er sulten både på det ene og det andre er nemlig en god idè...

Dekk på, servér henne mat og noe godt i glasset. Pass på at dere sitter tett sammen, slik at dere kan servere hverandre maten i munnen, kysse og se hverandre dypt inn i øynenen mens dere gjør det. 

Fiks en filmkveld

I stedet for å bare leie en film og krype opp i hver deres ende av sofaen, kan dere lage mye mer ut av en filmkveld. Kanskje dere kan ha en skikkelig avslappende kveld, uten at det ender med at dere sovner med hver deres pute. Du forbereder noen skikkelige jentefilmer, som hun gjerne allerede har sett, og fikser favorittgodtet hennes på forhånd. Legg masser av pledd og puter foran TV-en, tenn lys rundt om i rommet, og lag en stemning som sier ”pysjamasparty”. Når filmen starter kan du begynne med avspenningen for henne. Stryk henne på ryggen og i håret; ikke-seksuelle bevegelser kan nemlig være en skikkelig turn on etter hvert. De koselige og småsnuskete scenene i filmen vil mest sannsynlig få henne i ”riktig” humør. Gjør det komfortabelt for henne, og få henne til å slappe mest mulig av. Husk at det er nødvendig for de fleste kvnner å være fullstendig avslappet for å oppnå orgasme.

Brettspill av det erotiske slaget 

Alle har vi vel hørt om strippepoker, men det finnes også mye annet spennende på markedet. Hva med å kjøpe seg er erotisk brettspill og spille det i bare undertøyet? Erotiske spill er mye morsommere enn Trivial Pursuit, Ludo og Vri 8-er! Finn dere noe godt å drikke og litt kosemat, og kos dere med hverandre. Disse spillene kan faktisk gjøre at dere blir enda bedre kjent med hverandre seksuelt. 

Ta henne med ut og dans!

Meld dere på et kurs i salsa, selskapsdans eller en annen type dans dere synes virker morsom. Det er ingenting som er bedre forspill enn lidenskapelig, het dansing. Kvinner elsker menn som ikke er redde for å danse, og de elsker også hele pakka med en kveld på byen. Når dere har tatt noen timer og lært dansen, kan du la henne få pynte seg i en sexy kjole, og be henne ut på en helaften på dansegulvet. La henne nyte å få være midtpunktet, og legg sjalusien til side om hun får lange blikk fra andre menn. Bare pass på at det er deg hun drar hjem med...

En dusj for to

Når en helt vanlig kveld nærmer seg slutten og dere burde gå til sengs, kan du sette standarden ved å ta henne med deg i dusjen eller badekaret. Vask henne forsiktig med deilig skum og en svamp eller myk klut, følg kurvene hennes og berør henne uten å vise initiativ til sex. Når dere er rene, kan du pakke henne inn i et stort håndkle og tørke henne. Gi henne små, kjærlige kyss i nakken og på skuldrene mens du gjør dette. Avslutt med å smøre henne inn i en deilig bodylotion. La henne få slappe av, og masser henne ømt mens du gradvis skifter til mer lidenskapelige og pirrende bevegelser. Hun kommer til å be om at du tar henne etter all den deilige pleien!