Hva med en sexy nissestripp?

Hva med en ekstra liten julefeiring i år, bare dere to, ”innesnødd” i nissens hule?

Dette er sesongen for å utfordre hverandre og kle dere ut som sexy nisser som ledd i forspillet...

Det finnes mange sexy nissedrakter både på nett og i butikken. Og da snakker vi ikke vadmel og ullgenser. Til ham finnes hele nissefrakker, som er flotte å pakke inn hans sexy kropp i, før du får pakke opp. Og hvem vet, kanskje nissen har med noen morsomme gaver til deg i sekken sin også?

Rollespill kan være pirrende, og hva med varianten at dere må strippe for hverandre for å gjøre dere fortjent til gavene fra nissen.

Her er våre strippetips
Dekorer rommet slik at det blir stemningsfullt, varm det opp så det blir behagelig å kle av seg. Før du går i gang med denne fantasien, er det en fordel å lære seg de sensuelle bevegelsene. Lær å rotere på hoftene, ved å bevege dem som om du rørte i en gryte. For å vifte på baken, setter du hendene på knærne, svaier ryggen, og lar baken svinger frem og tilbake. For å tilfredsstille hans puppefiksering, leker du med brystene dine, mens du ser ham i øynene. Øv litt på forhånd, så føles det mer naturlig.

Når dere starter, plasserer du ham i en komfortabel stol, i passelig avstand slik at han ser deg godt, men ikke får tak i deg. Holdningen din er viktig, prøv å strutte av selvtillit, med høyt hevet hode. Tenk på hvor sexy du er. Beveg deg etter musikken, berør håret ditt og få det til å svinge. Vis at du nyter dette.

Sexy med øyenkontakt
Hold øyenkontakten med ham mens du kler av deg. En bra striptease varer i tre sanger, så det er ingen grunn til å forte seg. Den første sangen skal få dere i stemning, under den andre tar du av bluse og bh, mens i den tredje beveger du deg sensuelt og rolig, til du vikler deg ut av g-strengen og kaster den på ham. Er du klar, kan du jo dra ham med deg ned på gulvet.

Fordelen med strippingen, er at nå har du kontrollen. Du kommer til å drive ham til vannvidd med dine bevegelser, og du merker nok opphisselsen selv også, så dette kan bli det forspillet du lenge har ønsket deg. Så er det tid for gavene...