Hete komplimenter for het sex

Alle liker å bli verdsatt. Mennesker blir målt og vurdert, hele tiden, i alle livets sammenhenger. Da kan det føles ekstra godt å få noen hete komplimenter der vi liker det best – i sengen - og av den vi er mest glad i. 

Ifølge sexekspert Isabella Snow er vi mye dårligere til å gi hverandre komplimenter nå enn før. Det er synd, for disse søte ord har betydning og en god virkning.

Fem komplimenter som funker 

Spesielt kvinner elsker komplimenter, så hvorfor ikke prøve? Her er Isabella Snows råd, som helt sikkert vil gi positiv effekt for begge. Pass bare på at de kommer i en naturlig setting. Komplimenter skal falle seg naturlig, og ikke tvinges fram. Da vil de heller ha motsatt effekt. 

”Jeg elsker kroppen din!”

Fire små ord med mye kraft. Ingen kvinne (eller mann) på denne jord kan motstå den kommentaren fra sin elskede, mens dere kliner eller har sex. Selvtilliten stiger et par hakk.

”Du er så god til å ... (hva hun/han måtte gjøre)”

Dette kan gi deg enda mer av hva det måtte være hun/han gjør. Alle liker å høre at de gjør en bra jobb. Om det virkelig føles bra for deg også, er det ingen grunn til å holde det for seg selv. 

“Jeg kan ikke holde hendene fra deg”

Alle ønsker å være seksuelt attraktive, og denne setningen understreker akkurat det. Denne kommentaren kan med hell spares til hete stunder. Ikke si det for tidlig i akten, da kan du gjøre partneren nervøs. Vent heller til dere er skikkelig opphisset. 

”Du har så sexy ... (den kroppsdelen hun/han er mest stolt av)”

Dette kan gi deg umiddelbar tilgang til kroppsdelen du refererer til, enten det er brystene hennes eller hans penis. Se hvor glad partneren blir for å vise deg den aktuelle kroppsdelen etter dette.

“Kroppene våre passer perfekt sammen”

I tillegg til å høres veldig romantisk ut, er det viktige her å la partneren vite at du liker kroppen. Dette er en intim ting å si, og passer nok best når dere elsker.

Selvtillit til initiativ

Har partneren din lav selvtillit i forhold til kroppen sin, vil dette være et usynlig gjerde mellom dere. La komplimentene hjelpe til med å rive dette ned. Vis hvor herlig du syns hun/han er, og selvtilliten vil vokse.

Noen menn er ikke særlig komfortable med å øse ut av seg komplimenter. Men de fleste kvinner responderer sterkt på det, så det kan være verdt et forsøk. Dette er en treningssak. Man skal ikke lire av seg komplimenter i tide og utide heller, men kanskje dere begge inspireres til å si flere pene ting til hverandre ellers også? 

Kilde: askmen.com