Het vintersex

Det er vinter, det er kaldt, og det er snø. Kjærlighetshåndtakene er muligens blitt litt større de siste månedene, og tykke vinterklær gjør ikke at man føler seg spesielt mer attraktiv. Men hva er vel ikke bedre enn å trene seg til god-følelsen, med god og het sex? Gjør som eskimoene; ta på dere varmt tøy og stikk ut i skog og mark. Her er noen tips til hvordan dere kan få opp varmen!

Sex i langrennssporet

Spenn på skiene og ta turen innover skog og mark. På veien kan dere ta et stopp hvor dere sniker dere litt unna for "en kjapp en".

Tips til stilling:

Hun lener seg fremover mot et tre eller lignende, han tar henne bakfra. På denne måten er det lite hud som må blottes i kulden, og dere opptrer mer diskret. 

Pirrende kos på en turisthytte

Om dere ikke har hytte selv, er det mange muligheter for en overnattingstur likevel. Den Norske Turistforeningen har 400 hytter tilgjengelige over hele Norge. Så lenge man er medlem, er det mulig å bruke disse i hele sesongen. Kos dere med hverandre, ute eller inne, om dere er alene. Bare pass på så ikke edlere deler fryser seg fast i isen... Pass spesielt på rekkverk av stål og lignende; ta med tepper og puter om dere har mulighet.

Tips til stilling:

Han sitter på trappen, hun sitter oppå med ansiktet vendt fra ham. Slik kan dere få med dere den forhåpentligvis praktfulle utsikten over fjellet samtidig.

En runde i skogholtet

Man trenger ikke ski for å ha sex ute om vinteren. Kle godt på dere, og ta turen ut i naturen. En god, gammeldags snøballkrig er gøy, og perfekt som leken opplading. Det setter også opp temperaturen. Ingenting er vel så deilig som å lekesloss litt i snøen, før man faller i hverandres armer og begynner å kysse i stedet.

Tips til stilling:

Hundestillingen. Hun står på kne med armene i bakken og han tar henne bakfra.

Snik dere vekk på ishockey-kamp

Ta på deg skjerfet og hei på favorittlaget - men denne gangen er det med kjæresten i stedet for vennegjengen. Med alt ståket rundt omkring, kan dere fint snike dere ned til toalettet for en kjapp en. 

Tips til stilling:

Han løfter og holder henne oppe, med ryggen hennes mot veggen og bena hennes rundt livet hans.

En ekstra het biltur

Bilen er kanskje ikke et originalt sted i utgangspunktet, men for de som fryser litt ekstra har man i hvert fall muligheten til å la varmeapparatet stå på. Bare husk å parkere et sted hvor dere ikke er til sjenanse for andre.

Tips til stilling:

Hundestillingen i baksetet, eventuelt hun oppå og med ansiktet mot han i passasjersetet foran. 

Gjør boblebadet ekstra deilig 

I boblebad er det sterke vannstråler, og disse kan være ekstra stimulerende for henne. Mange utleiere har hytter med utendørs boblebad, om dere ikke er så heldige å ha et selv. Gled dere til nakenbading i snøen, etterfulgt av et deilig, varmt og stimulerende bad...

Tips til stilling:

Han sitter på setet i boblebadet. Hun sitter oppå, med ansiktet vendt mot han.