Fresh opp de klassiske sexstillingene!

De fleste er godt kjente med sexstillingene misjonær og når kvinnen er øverst. Men hvorfor ikke perfeksjonere de for best utbytte? Her får du noen gode tips!

En av de enkleste ting et par kan gjøre for å piffe opp sexlivet, er å prøve ut nye stillinger. Men må man utelukke de gode gamle for at sexen skal være pirrende? Her får du noen tips til å forbedre klassikerene og kanskje sitter orgasmen litt løsere?

Mer glede av ”misjonærstillingen”

Mange kvinner har misjonærstillingen som en favoritt. For enda bedre stimulering i denne stillingen, kan det følgende prøves: Hekt knærne over partneren sine skuldre. Denne vinkelen gir mer press på klitoris, og øker sjansene for å få orgasme. Hvis baken og bekkenet også løftes opp øker friksjonen.

Ønsker dere mer friksjon med misjonærstillingen, kan hun legge bena flatt ned og tett sammen, slik at de kommer mellom hans. Ved ønske om dypere penetrering, kan hun spre bena og trekke opp knærne.

Kvinnen på topp

Kvinner liker å sitte på toppen av mannen fordi det da er hun som har kontrollen på farten, vinkelen og bevegelsene. Menn liker å ha kvinnen øverst fordi han da kan lene seg tilbake å betrakte henne. Men i tillegg til dette, kan denne stillingen faktisk gi ham enda større nytelse. Når dere begge har hendene frie, åpner det seg nye muligheter. Dessuten blir sexen enda mer intim når overkroppene deres er presset sammen.

En enda sprekere variant av denne stillingen er at kvinnen støtter seg på bena, og bruker også bena til å bevege seg opp og ned. Hun får bedre kontroll, og han kan trenge enda dypere inn i henne, noe som gir enda sterkere stimuli av både tuppen av penis og ved roten.

Kilde: redbookmag.com