Føler du deg litt sliten? | Kondomeriet

Er dama kåt, men du vil aller helst sove?

Du er klar for sengen og alt du ønsker deg er en god natts søvn. Men dama er skikkelig yr og vill... Flott. Men det betyr ikke at du trenger å gjøre hele jobben!

Nå skal vi fokusere på superteknikker og posisjoner hvor du kan ligge på ryggen og slappe av mens hun gjør jobben. Men hvordan skal du egentlig overbevise henne til å gjøre ting uten å høres ut som en diktator? Det er enkelt; bare fortell henne at du har lyst til å se hele den deilige kroppen hennes og hun vil (forhåpentligvis) sitte oppå deg før du får sagt ”kake”.
Å få henne i de forskjellige posisjonene er enkelt, du bare manøvrerer kroppen hennes slik du vil ha det. Du er jo tross alt mannen i forholdet og selv om hun tror hun kanskje har kontrollen er det tross alt du som sitter med spaken. (Bokstavelig talt...)

Standard posisjon:

Dette er den vanligste av henne på toppen. Ligg ned på rygg og la henne sette seg på deg, hun hviler på knærne og beveger seg opp og ned. Om hun sitter rett opp og ned vil du se at penis beveger seg inn og ut av skjeden, mange finner dette utrolig opphissende. Om hun lener seg mer mot deg vil hun kunne gni klitorisen mot nedre del av magen din og få en heidundranes orgasme. (fint om du hjelper til litt ved å stramme mellomgolvet og løfte deg litt mot henne så hun kan gni seg lettere...)

”Rumpe i fjeset”:

Dette er den samme posisjonen som over, bare at hun sitter med ryggen til ansiktet ditt istedet. Fra denne vinkelen får du full oversikt over hva som skjer der nede slik at du kan nyte utsikten. Men husk at ikke alle jenter er glade for denne stillingen, den utsikten du elske,r er vi kanskje mest redd for... Dvs, at du ser hele rumpa vår i all sin prakt. Her er det nemlig ikke mulig å skjule noen skavanker og det vet vi utrolig godt...!

Kanin hopp:

Samme utgangspunkt som standard posisjon, men istedet for å hvile knærne setter hun føttene i madrassen. Ved å sitte slik på huk kan hun heve og senke seg over penisen din og du vil se absolutt alt som foregår! Hjelp henne gjerne litt underveis med hevingen for dette er en tung øvelse, men herregud som den er verdt det! Har man prøvd denne stillingen èn gang blir det gjerne en favoritt. Det negative med den er at den er litt slitsom for henne, det er ikke sikkert hun klarer å hlde på så lenge, men med tanke på den stimuleringen og det synet han får er det ikke mange menn som klarer å holde igjen heller. Så det går jo opp i opp....

Sengesitteren:

Du sitter på sengen med føttende under rumpa, bøy deg bakover og la henne sette seg på deg. Hun beveger seg opp og ned samtidig som hun hviler på knærne. Denne stillingen gir en deilig, full penetrasjon...

Rygg buen:

Når du ligger med ryggen på sengen med beina spredd mot golvet kan hun sette seg på deg samtidig som hun har føttene i golvet. Om hun samler bena og lener seg bakover mot deg, samtidig som hun støtter seg med hendene på madrassen, kan hun bevege seg opp og ned på junior.

Att og fram:

Ligg på ryggen med bena samlet og knærne litt bøyd. La henne sette seg på toppen, igjen med ryggen mot deg, slik at du får nyte utsikten.... Istedet for å bevege seg opp og ned kan hun enkelt vugge frem og tilbake. Dette gir stimuli til både klitoris og g-punkt og det er jo hva alle kvinner ønsker seg. Eller hva?

Enkelt rumpe-grep:

Ligg flatt på sengen med bena spredt. Hun legger seg oppå deg med rette, samlede ben. Hun kan nå velge mellom å vugge frem og tilbake eller løfte rumpa opp og ned, eller begge deler. Og din plikt? Vel, alt du trenger å gjøre er å ta en godt rumpegrep og følge med på turen...

Om dama di har lyst så la henne få ta kontrollen og klatre opp på deg en gang i blant. Det gir deg en natt fri for de store anstrengelsene og sjansene for at hun skal få orgasme kjappere er større ettersom hun bestemmer tempo og trykk. Så kom deg på ryggen og la henne få ”bestemme” litt nå og da. Det har dere begge godt av!

Skrevet av Kjersti Antonsen, Kondomeriet AS