Ferieflørt – bare moro?

Ferie og flørt er en naturlig kombinasjon på samme måte som jordbær og champagne, sommer og sol. Slik sikrer du at den søte ferieromansen ikke gir en bitter ettersmak og ødelegger sensommeren.

På ferie har du både mer tid og overskudd, og du er langt unna hverdagens kjas og mas. Sol og varme, nakne kropper, deilige drinker, morsomme byturer og eksotiske utlendinger – det skulle bare mangle at sexlysten våkner.

Her er våre tips til hvordan du sikrer deg gode erfaringer med ferieflørten:

Vær tydelig på hva du vil

Gjør det helt klart om du bare er ute etter et uforpliktende eventyr. I så fall: Bruk kondom!

Het sex eller fullstendig katastrofe?

Feriesex kan være fantastisk. Langt hjemmefra er det lett at mange lar alle hemninger fare og slipper seg løs. Men av og til kan det gå for langt. Husk å sette dine egne grenser. Hvis du ikke ønsker å ha sex, si nei. En flørt kan være så mangt, og trenger ikke å bety at dere må ta det siste steget.

Kontroller følelsene

Når du er på ferie, løper følelsene løpsk. Du kan føle mer nærhet til din ferieflørt etter å ha kjent ham eller henne i et par dager, enn til folk du har kjent i årevis hjemme. Høy temperatur følges ofte av høyt temperament, og flørten kan fort bli konfliktfylt. Dersom han eller hun irriterer deg grenseløst, dropp det. Ferien er for kort til dårlige flørter.

Vil det vare evig?

Det er slett ikke utenkelig at du har møtt den rette. Men vær klar over at et forhold som fungerer utmerket på ferie kan møte store utfordringer i hverdagen hjemme. Sannsynligheten for at dere bor i nærheten av hverandre er ganske liten, så vær forberedt på langdistanseforhold. En generell innstilling om at dette kun er en ferieflørt kan redde deg fra et knust hjerte og tårer, spesielt om han eller hun du møter ikke er interessert i å fortsette kontakten når sommeren er på hell. Da er det bedre med en positiv opplevelse om dette er noe som naturlig utvikler seg videre til noe mer langvarig og forpliktende.

Kilde: ivillage.co.uk