Fem tips til rask kos

Det er ikke alltid ting ligger til rette for den lange kjærlighetsseansen. Her er fem frekke tips for par i farta.

Noen ganger kan det være spennende å prøve noe nytt i forholdet. Hvorfor ikke friske opp forholdet med å kline og beføle hverandre på arenaer dere normalt ikke ville gjøre det, og som vil få blodet til å pumpe litt ekstra i årene. Det er tiden som er faktoren her... Dere har nemlig ikke så mye av den, for dere kan bli oppdaget. For å gjøre tilgangen lettere, er løstsittende klær, ingen truse og skjørt hete tips.

Heisen

Heisen er et spennende sted, men i Norge har vi ikke så høye bygninger at dere kommer så langt på vei. Dere kan imidlertid rekke å hisse hverandre opp litt bare ved å snakke om hva dere skal gjøre i heisen, og er dere alene der, kan dere rekke å ta litt på hverandre. Er dere gærne nok til å stoppe heisen, rekker dere også litt penetrering, for eksempel bakfra. Pass bare på å gå av heisen på en annen etasje enn inngangspartiet er.

Kino

På bakerste raden på kino har det alltid skjedd mye rart. Hvem sier at man må være under 20 for å være litt frekk på kino? Velg en forestilling som ikke er full, finn en rad der dere ikke vil bli oppdaget så lett, og klin i vei.

Ute på byen

På nattklubber er det mange som finner hverandre i løpet av kvelden. Fordelen deres er at dere allerede kjenner hverandre, så dere slipper de innledende rundene. Snakk sammen om hva dere vil gjøre, og hva dere tenner på. Hvis begge har lyst, går dere til den mest usjenerte delen av utestedet, eller toalettet og gjennomfører fantasien deres.

En heftig lunsj

Møt hverandre i lunsjen ved en høy bygning som har både heis og trappegang. Gjem dere i trappen og ta en kjapp en der, for eksempel opp etter veggen. Liten risk for å bli oppdaget med mindre heisen står, men man vet jo aldri.

I bilen

I vår raske hverdag kan bilen være ideell som elskovsrede. Plukk opp kjæresten i lunsjen, kjør til et sted dere ikke blir arrestert for å ha sex, og sett i gang. Ganske pirrende å komme tilbake på jobb og vite at ingen andre vet hva du har gjort for å få så frisk farge i ansiktet.

Kilde: askmen.com, David Strovny