Fem kvinnetyper han ønsker å unngå

Akkurat som kvinner har noen mannlige stereotyper de finner mindre attraktive enn andre, har mannen sine versting-kandidater blant kvinnene.

Kvinnetype 1: ”Smartingen”

Menn liker kvinner som viser at de har en fungerende hjerne, en som tør si meningen sin og virker intelligent. Men det er en fin linje mellom dette og en som hele tiden sitter klar med krigstrommene klar til å starte kompliserte diskusjoner. Dessverre finnes det mange kvinner som ser ut til å bli rasende hvis man ikke er enig med henne. Hun vil sette himmel og jord i bevegelse for å prøve å overbevise deg. Noen gjør det fordi hun vil se hvor godt du klarer deg i diskusjonen, andre ønsker bare å understreke hvilken makt de selv har. Smartingen prøver å avdekke dine svakheter, og til slutt vil hun vrake deg på grunn av det. Ingen søt pike å ta med hjem til mamma, med andre ord, så unngå denne typen for en hver pris. Hun vil garantert ødelegge kvelden din.

Kvinnetype 2: ”Lykkejegeren”

For en god, gammeldags gentleman kan det bli dyrt å underholde en flott kvinne. Standard romantiske prosedyrer, som å betale for middag, kjøpe blomster og ta henne med på hotellferier kan koste mer enn det er verdt. Et godt råd er å være hundre prosent sikker på at hun virkelig liker deg, og ikke lommeboken din. Legg merke til om hun tar for gitt at du skal betale for alt. Et signal på at hun kan være en lykkejeger, er hvis det første hun sier til deg er ”jeg tar champagne, jeg”, og at vennene hennes også begynner å bestille drinker på din regning. Husk at lykke ikke kan kjøpes og hvis en kvinne mener det, er hun ikke noe å spare på.

Kvinnetype 3: ”Frøken alltid rett”

Noen klarer bare ikke å akseptere at andre ikke er enige med dem. De skal ha siste ordet i alt. De nekter å ta imot råd og kritiserer andre. Hun selv er korrekt i alle situasjoner, og nåde den som bryter reglene. Personligheten hennes er slik at hun er vanskelig å endre, fordi hun kanskje er bortskjemt eller sta og vrang.

Kvinnetype 4: ”Psykopaten”

Når noen ringer ti ganger om dagen uten at det er noe spesielt, kan det bli for mye. Menn fungerer ikke på den måten, for hva skal de snakke om, som de ikke snakket om for en time siden? Denne kvinnetypen vil blande seg inn i jobblivet ditt, slik at privatliv og jobb blir en mix. Ber du henne stoppe, blir hun bare mer intens. Hun vil aldri gi opp, og kommer til å drukne deg i sin usikkerhet.

Kvinnetype 5: ”Midlertidig til stede”

Dette er en klassiker. Mange faller for en kvinne som de ikke aner noe av forhistorien til, og ender opp som trøstetypen hennes. En hun trenger bare for å komme seg igjennom kjærlighetssorgen sin, og som hun vil dumpe så snart hun er på bena igjen. Hun vet at du er en fin fyr, men du var på feil sted til feil tid. Hun er ikke klar. Er det en venn som forsøker å spleise dere, så legg merke til om hun virker nølende. Gjør hun det, ikke bit på kroken.

Kilde: ivillage.com