Fakta om oralsex

De fleste menn liker å få oralsex, men ikke alle kvinner er like glad i å gi det. Her er noen tips som gjør opplevelsen enda bedre for dere begge.

Få på plass grunnteknikken

Grunnteknikken er å dekke tennene med leppene og ha munnen formet som en O. Leppene skal være løse og bløte, ikke stramme. La en hånd gripe om penisskaftet, og la munnen gli over og så langt inn du klarer. Bli i den stillingen et par sekunder, for så å skli sakte tilbake. Oppnå øyekontakt og fjern munnen et øyeblikk. Deretter gjør du det samme igjen. Fortsett å skli opp og ned. Bruk tungen for å tilføre fuktighet. Bruk også tungen på toppen av penisen, på sidene og nedover. Vri i tillegg litt på hånden når du flytter den opp og ned.

Vanlige spørsmål om oralsex:

- Skal jeg suge?

Neida, det kan til og med være ubehagelig for ham. Bare gli opp og ned eller ut og inn med munnen. Kom gjerne med sensuelle lyder, det er opphissende.

- Hvordan slutte å brekke seg?

Vurder å bytte stilling. Finn en stilling som gjør det mer komfortabelt for deg. Sitt for eksempel på sengen mens han står foran deg. Da kan du lettere beregne hvor dypt han støter inn i munnen din. Eller du kan stå på knærne foran ham.

- Hva gjør vi med hendene?

Ikke la ham holde hendene på hodet ditt og dytte det opp og ned. Bruk imidlertid dine hender i tillegg til munnen for å stimulere ham. Hold en hånd rundt skaftet på penis for å ha kontroll, og den andre som en forlengelse av munnen, ved å skli opp og ned på penis.

- Må jeg ha hele penisen i munnen?

Nei, "Deep Throat" var en pornofilm. I virkeligheten er det vanskelig å få til dette uten å brekke seg eller kveles. Om du ikke vil eller kan utføre deep throat, lar du det være. 

- Hva gjør jeg hvis munnen er tørr?

Ha litt romtemperert vann i et glass ved sengen. For de ekstra pirrende kjæreste-kveldene kan du bytte ut vannet med champagne, vin eller lignende. Eller hva med smakstilsatt glidemiddel, honning, krem, kroppsmaling med sjokoladesmak eller is..?

- Hva gjør jeg når han nærmer seg utløsning?

Hold en fast rytme, og unngå for all del å plutselig endre rytmen som har fått han mot målet. Når han nærmer seg, øker du derimot tempoet og trykket. Etter orgasmen, altså utløsningen hans, slutter du. Da er området svært følsomt, akkurat som hos kvinner. Videre stimulering kan derfor oppleves som svært ubehagelig for han. 

Kilder: askmen.com, love.ivillage.com, Tracey Cox