Erotisk massasje - pirrende sextips!

En erotisk massasje kan bringe henne til klimaks på null komma niks. Vi gir deg de hete tipsene for hvordan du gir henne en ekstra deilig intimmassasje. 

Klitoris-klimaks

Det er viktig ikke å undervurdere følsomheten i fingre og hender: Bruk dem til å stryke, kile, klype og pirre hverandre. Hele 82 prosent av alle kvinner får orgasme ved onani - det er faktisk hele 50 prosent flere enn de som får orgasme ved kun samleie. En deilig massasje er en sensuell opplevelse, og et supert forspill før deilig sex. Eller bare for å pirre og leke med hverandre.

Håndguide

Er du ikke helt sikker på hvordan hun liker det, er hånd mot hånd en perfekt teknikk å bli guidet på. Han legger hånden mot vagina, og hun legger sin oppå hans. Nå kan han lage sirkelbevegelser eller gni frem og tilbake over klitoris, mens hun kan signalisere om hun vil ha det raskere, saktere, hardere eller mykere. Kanskje har hun sin egen teknikk som garanterer henne en deilig orgasme.

Veldig følsom

Klitoris består av svært mange nerver, og følsomheten varier veldig fra kvinne til kvinne. Noen har svært mange, ekstra følsomme nerver, og trenger mild stimuli. Da kan det være et hett tips å stryke henne med fingertuppen gjennom en sexy truse.

Lite følsom

Har hun problemer med å få en orgasme fordi hun trenger mye stimulanse på klitoris, kan man for eksempel bruke en liten vibrator til å sette på fingeren. Da vil vibratoren bli en del av fingeren hans, og han kan bevege den som hun liker det.

Tips: Dobbel stimulering

Dobbel stimuli kan også gi ekstra deilige orgasmer for henne. La henne ligge på ryggen mens du sitter mellom bena hennes. Penetrer henne med en til to fingre og krum de oppover i skjeden. Beveg fingrene frem og tilbake med litt trykk, og finn frem til det berømte g-punktet hennes. Prøv å stimulere klitoris med den andre hånden samtidig og gi henne en heftig orgasme.

Orgasme-sprut

Det er ikke uvanlig at kvinner opplever å få en sprutorgasme når man stimulerer g-punktet mot klimaks. Væsken som kommer ut er ikke urin, men et blankt og nesten luktfritt stoff som kommer ut gjennom urinrøret.