Er størrelsen egentlig viktig? | Kondomeriet

Er størrelsen egentlig viktig?

Mange menn sliter med at de tror de har for liten penis. Men må man være velutstyrt for å gi kvinnen nytelse? Her er svar på denne og mange andre myter omkring mannens seksualitet.

Vi har samlet informasjon fra ulike undersøkelser om mannens seksualitet, som motbeviser de fleste av mytene vi trodde på. Så menn: Slapp av og nyt med det dere har, og kvinner: Nyt ham som han er! 

Myte: Størrelsen teller

Neida, flere studier viser at størrelsen ikke teller. Til tross for at studiene viser at menn med store peniser lettere får sex, betyr ikke størrelsen noe for selve sexen. En stor penis påvirker nemlig egoet hans, slik at han får bedre selvtillit, noe som igjen påvirker sjekkingen. Men alt i alt er det hva han gjør med penisen som betyr noe for selve sexopplevelsen.

Myte: Sex krever ereksjon

Denne myten fokuseres det på fordi det finnes så mange ulike hjelpemidler mot impotens. De fleste menn vil før eller senere ha problemer med å få den opp, men dette trenger ikke være et alvorlig problem. Skjer det, er det mange andre deilige aktiviteter dere kan gjøre, der ereksjon ikke er nødvendig. Bruk munnen eller hendene. Fokuser på huden, som er svært følsom. Hvis det blir for mye fokus på ereksjonen, kan sexlivet hemmes fordi dette blir en stressfaktor. Trøtthet, sinne, alkohol, medikamenter og psykiske faktorer kan også hemme ereksjonen.

Myte: Sexen er over når mannen kommer

Det har kanskje vært slik før, men trenger ikke være tilfelle. Når mannen kommer, kan dere roe ned og så starte fra begynnelsen. Snakk sammen og fortell hva dere ønsker. Sex kan definitivt fortsette etter at mannen har hatt orgasme.

Myte: Menn i forhold masturberer ikke

Dette er heller ikke sant. I et forhold masturberer han kanskje sjeldnere, men han gjør det. Begge parter i forholdet masturberer sannsynligvis dersom den andre parten ikke er tilgjengelig. Mange par liker også å masturbere sammen.

Kilde: articledashboard.com