Det hete forspillet

Forspill er en av de tingene kvinner ikke får nok av. Kvinner er emosjonelle skapninger og det er ofte derfor de nyter og trenger oppvarming.

Kvinner trenger ofte litt tid på å ”varme opp” kroppen og til å opparbeide seg lyst. I følge studier kreves det opp mot 20 minutter før kvinnekroppen er helt klar for sex. De trenger en følelse av gjensidighet og respekt før de kan kaste seg over deg, i følge et amerikansk nettsted. Her er en liste med tips til hvordan du får henne til å ønske mer…

Prat og erting

Forspillet kan være vel så bra som selve sexen for enkelte kvinner. Det gjelder å prate seg inn på tema og å pirre sansene hennes ved lett berøring på andre deler av kroppen enn bryster og nedentil. Fortelle hva du ønsker å gjøre med henne og forsiktig stryk henne på hender, halsen, lepper, underarmer, lår og ører.

Start ute blant folk

Gjør en innsats med å gjøre henne kåt hvor enn dere er. Det kan være et vått kyss, en dans eller et stryk over rumpa. Det viktige er at du lar intensjonen skinne gjennom.

Kle av dere

Ta av et plagg av gangen, annenhver gang hennes og annenhver gang ditt eget. Ha øyekontakt og vis at du har et mål.

Sett den riktige stemningen

Sett på musikk du vet hun liker og tenn noen duftlys. Få henne til å koble av. La henne komme over stadiet hvor noe kanskje er flaut eller skummelt og opplev en mer frigjort kvinne med lyst.

Bruk fingrene og gi henne oral nytelse

Start forsiktig med å fingre henne utvendig, ikke gå for fort fram. Fortsett med å slikke henne, før du tenker på å ta på deg selv.

Hjelpemidler

Bruk gode verktøy som glidemiddel og orgasmekrem. Hva med et varmende glidemiddel med smak? Gjør forspillet enda mer spennede. Ikke glem litt frekke vibrasjoner...en klitorisvibrator burde gjøre susen!

Forhåpentligvis er dere begge nå klare for fortsettelsen...

Kilder: askmen.com, womanshealth.com