Derfor trenger hun forspillet

Er du av typen som ikke tar deg tid til forrett, men er så sulten at du går rett på hovedretten...? Da bør du lese følgende tips! Det kan nemlig lønne seg å servere kvinnen en skikkelig forrett først.

Vekk sexlysten i henne

En kvinne kan sjelden få for mye oppmerksomhet før selve sexakten. Hun er et emosjonelt vesen, noe som er en av de viktigste grunnene til at hun både liker, nyter og behøver en innledende appetittvekker. I motsetning til menn, trenger kvinner ofte hjelp til å få vekket lysten og bli våte nedentil. Dette styres igjen ofte av følelsene; hun har behov for å føle nærhet og gjensidig respekt med partneren for å føle tenning.

Alt dette kan oppnås gjennom forspillet, som også kan bidra til at kvinnen føler enda sterkere lidenskap overfor partneren. Prøver du å hoppe rett på uten å ta deg tid til henne først, føler hun seg lett som en maskin designet for å gi mannen raskest mulig utløsning.

Nettstedet AskMen.com gir fem tips til forspill som vil få kvinnen til å trygle og be om mer:

1. Snakk og flørt

Fantasi og forestillinger kan iblant være like pirrende i seg selv som å fysisk ha sex. Hvis du kan beskrive hvordan, hvor og med hvilke deler av kroppen din du vil ta på henne, vil hun forestille seg det med lengsel. Når du først har lært hvordan du skal ha sex med hjernen hennes - som er et enormt seksuelt organ, kan du vedde på at hun vil trygle om at du skal ha sex med resten av henne også. Hvis du tar på henne mens du snakker til henne, unngå å berøre brystene hennes og vagina. Fokuser i stedet på nakken hennes, innsiden av lårene, nedre del av ryggen og ørene hennes.

2. Ute blant folk

Forspillet trenger ikke å begynne først når dere har kommet på soverommet. Prøv å gi henne litt ekstra oppmerksomhet når dere er ute blant andre, som for eksempel berøre rumpa hennes, kysse henne lidenskapelig på gaten eller danse tett og hett sammen på nattklubb. Anstreng deg for å tenne henne uansett hvor dere er.

3. Stripp

Strippeshow er ikke kun for at kvinner skal vise seg frem for menn; stadig flere kvinner liker ideen om at menn tar av seg klærne for dem. Samtidig er det ikke nødvendigvis så lurt eller sexy å danse for henne mens du tar av deg sokkene. Prøv heller å ta av deg klærne sakte. Ta av sokkene før alt det andre – de ser latterlige ut, og få ting er mer turn-off enn en naken mann med sokker på.

4. Finger og oral

Alle kvinner er forskjellige og liker å bli berørt på ulike måter. De fleste liker imidlertid å bli fingret når det gjøres med innlevelse. Før hånden din ned til vagina og stryk fingertuppene dine mot de ytre kjønnsleppene hennes, spre de fra hverandre og sammen igjen. Dersom hun sprer bena litt, er det et tegn på at hun vil at du skal berøre henne dypere. På dette tidspunktet kan du begynne å stryke de indre kjønnsleppene, og deretter bevege deg oppover mot klitoris. Noen liker at du kun berører klitoris veldig lett og forsiktig, andre liker at du gnir hardt. Les signalene fra partneren din for å finne ut av hva hun liker. Før munnen din ned til samme område etter noen minutter. Mens du fortsetter å bruke fingrene, kan du slikke klitoris for å gi henne en deilig, oral nytelse.

5. Se en film

Porno kan være en flott måte å få deg og partneren din i riktig stemning, forutsatt at hun liker denne typen underholdning. Sett på en film dere begge kan ha glede av, og legg dere nakne inntil hverandre mens dere ser på. Skru av filmen med jevne mellomrom, kyss henne og lek med kroppen hennes. Sørg for at hun får mer oppmerksomhet enn filmen!

Synes du dette høres ut som en voldsom jobb? Selvfølgelig trenger du ikke å gjennomføre alt hver eneste gang dere har sex. Noen ganger er det fint med et langt forspill, andre ganger passer det å gå mer rett på sak. Det viktigste er variasjon og evnen til å holde sexlivet levende, morsomt og erotisk.