Bruk tenner for tenningen...

Å bruke tennene ved å bite hverandre kan være både sexy og opphissende. Men da snakker vi ikke glefsende kjøtere. Få tipsene her på hvordan dere kan bite dere kåte.

Biting kan være riktig så opphissende, bare det gjøres på den riktige måten, i følge et amerikansk nettsted. Her er tipsene på hva du kan gjøre og hva du ikke bør gjøre. Kroppen reagerer på moderat smerte på samme måte som ved stimulering med munn eller tunge, nemlig med opphisselse.

Erogene soner

For nybegynnere er nakken et bra sted å starte. På innsiden av låret er også et opphissende sted.  Smånapp en liten sti oppover låret, det gir resultater. Midjen, nederste del av ryggen, under brystene og baken er svært følsomme områder på kvinnen.

Start forsiktig

Det gjelder å ta seg tid, forberede henne og gjøre henne opphisset før du setter tennene i henne, er tipset til menn. Det er lurt å starte med forspillet slik hun er vant til, for så å dra tennene langs en skulder, lår eller hofte. Liker hun det kan du fortsette. Vær forsiktig og følg med på ansiktsuttrykket.

Vær rask

For at det ikke skal gjøre ordentlig vondt, er tipset å være rask. Bit kun et sekund eller to, ellers kan bli ubehagelig.

Styr unna

Noen absolutte ikke-regler er det selvsagt. Ikke bit i vei her og der. Konsentrer deg om de sensuelle områdene. Tenk at partneren skal stønne av opphisselse, ikke smerte. Dropp lyder som slurping eller smatting, og spar på kommentarene, noen ganger kan stillhet være vel så bra. Husk også at jo mer du napper med tennene på ett område, desto mindre behagelig blir det. Det er heller ikke særlig sexy å føle seg som et tyggeben.

Kilde: askmen.com