Hvilket sexleketøy med app bør jeg velge? | Kondomeriet

Hvilket sexleketøy med app bør jeg velge?

Produkteksperten anbefaler appstyrte sexleketøy!

"Hei! Jeg hadde tenkt til å overraske typen min med noen greier for å se hvordan han reagerte. Så tenkte jeg på en vibrator, men tenkte også at det er noe han kan styre for da ble det kanskje litt hot stemning. Så da er spørsmålet mitt om hvilken vibrator som er fjernstyr anbefaler dere? Jeg er veldig usikker og har sett flere steder, men greier ikke å bli enig med meg selv. Så kan dere komme med noen anbefalinger til en god pris. Som ikke er alt for dyr" spør kvinne 18 år om.

Stine-svarer-riktig.jpg

Stine-ny2023-sirkel.jpg

Hei kvinne 18,

Fjernstyrte produkter er generelt veldig populært blant par, og det finnes mange forskjellige å velge mellom!

Det finnes tre ulike måter å fjernstyre leketøy på. De mest rimeligste alternativene er produktene med en ledning mellom fjernkontrollen og den vibrerende delen. Alternativt finnes trådløse produkter, der det ikke er noen ledning mellom kontrollen og vibratoren. Til slutt har vi app-styrte leker, som også er de mest kostbare. Imidlertid har de den fordelen at det ikke er noen avstandsbegrensning mellom telefonen som styrer leketøyet og selve leketøyet. Dette gjør appstyrte produkter ideelle for de som befinner seg på ulike steder i verden eller ønsker å gjøre opplevelsen enda mer diskret ved å styre alt med telefonen. Her er tre populære eksempler på de ulike variantene.

Glitter Egg Rosa dette er et vibrerende egg med ledning mellom fjernkontroll og vibrator som vi selger mye av i butikken vår på Karl Johan. Det er et enkelt og klassisk batteridrevet vibrerende egg med trinnløs styring.

120190-B-Yours-Glitter-Power-Bullet-Pink4.jpg

Mer Lyst Lystig Vibratoregg er en kundefavoritt blant de trådløse vibrerende eggene. Egget er oppladbart med forskjellige innstillinger på vibreringen. Produktet er også godt egnet til både vaginal stimulering og til klitoris, og er laget i et deilig mykt silikonmateriale.

120889-Mer-Lyst-Lystig-vibratoregg-1.png

We-Vibe Sync 2 Parvibrator er et genialt parleketøy, både for de som vil teste avstands-lek og fjernstyring, men Sync kan også brukes direkte under samleie! Produktet er C-formet og den ene delen føres inn i skjeden mens den andre ligger på klitoris. Det vibrerer i begge ender, så det stimuleres både vaginalt og på klitoris samtidig! Sync kan i tillegg ligge i skjeden under samleie, og da vil penis få glede av vibrasjonen ved penetrering.

121138-we-vibe-sync2-purple-8.pngChorus_modellr.jpg

 

Vi har flere varianter av de forskjellige typene inne både i butikkene våre og i nettbutikken, men dette var et lite utvalg av noen av de mest populære variantene. Ønsker du mer råd og veiledning om de forskjellige produktene, kom gjerne innom en av våre butikker. Da får du også muligheten til å se fysisk på de forskjellige modellene. Du kan se alle sexleketøyene med app her.

Hilsen Stine, produktekspert