Tips til vibrator for nybegynner

Kondomeriets produktekspert tipser om vibrator til nybegynner!

«Jente på 24 år, ingen partner. Har lenge hatt lyst på vibrator til eget bruk men ikke turt å sett på noe før nå. Men jeg er veldig usikker på hva jeg skal velge og prisklasse? Jeg er ny til sexleker og vibratorer men ikke sex generelt» skriver jente (24).

Christina-svarer-riktig.jpg

Christina-portrett.jpg

Hei jente 24,

Først og fremst så må jeg si at det er veldig gøy at du har lyst til å prøve et sexleketøy!

Det er veldig forståelig at du syntes det er vanskelig å velge når man ikke har noe erfaring fra før og det er så mye å velge på. Viktig å huske på i valget av leketøy er at vi alle er ulike når det kommer til hva man syntes er godt og ikke. For å finne ut av hvordan kroppen reagerer på ulike former for stimuli så må man prøve seg frem.   

Vibratorer finnes i alle mulig fasonger, størrelser og med ulike intensiteter. Da hele 9 av 10 jenter trenger stimuli av klitoris for å oppnå orgasme anbefaler vi helt klart at du starter med et leketøy som vil stimulere klitoris. I vår egen serie Mer Lyst har vi mange fine vibratorer som er perfekte for nybegynnere og til en veldig god pris. Her vil du finne alt fra enkle klitorisvibratorer til større rabbitvibratorer som stimulerer både vaginalt og mot klitoris samtidig.

Det er flere som starter med en minivibrator som sitt første sexleketøy, Mer Lyst Ellevill minivibrator kan derfor være et godt valg for en nybegynner. Denne er like fin å benytte mot klitoris som den er å bruke vaginalt. Her får du mye vibrator for pengene og med den vil du kunne finne ut av hva du liker og ikke liker. Vibratoren har moderate vibrasjoner, er helt vanntett og med en knapp som styrer alt er den enkel å bruke. Den er super sammen med et vannbasert glidemiddel og en dråpe orgasmekrem. Glidemiddelet tilfører godt med fuktighet da leketøyet lett suger til seg naturlig fukt, mens orgasmekremen gir en pirrende følelse slik at man kan nyte vibrasjonene ekstra mye.

119508_Mer-Lyst-Ellevill-minivibrator-lilla-hånd.jpg

Ønsker deg masse lykke til!

Hilsen Christina.