Sexleketøy: Tips til vibrerende sexleketøy for par

Produkteksperten kommer med forslag til gode sexleketøy for par.

«Finnes det et godt vibrerende leketøy som man bruke under samleie for par, også for menn/solo f.eks? Som kan vibrere mot både klitoris og penis og gir fantastiske orgasmer, og hvordan bruker vi dette?» spør mann (40).

Produktekspert Stine svarer.

Hei mann 40!  

Det finnes flere leketøy som vibrerer både på penis og mot partner samtidig! Vibrerende penisringer er et eksempel på et populært parleketøy. Ringen festes rundt roten av en erigert penis, og vibratoren er gjerne festet på den ene siden av ringen. Om vibratoren sitter på oversiden av penis ved nedre del av magen, vil vibrasjonen stimulere mot klitoris, men om den snus rundt til undersiden av penis vil vibrasjonen stimulere mot pungen i stedet. Ringen vil i tillegg gjøre at penis vil holde maks ereksjon lengre! Ettersom den hindrer blodet i penis å forsvinne tilbake i kroppen. Ringene er ofte laget i et behagelig silikon-materiale, men vi anbefaler likevel å ikke ha den på mer enn 30 minutter av gangen.

118474_elegance_dualtoy.jpg

Bestselgere innenfor vibrerende penisringer er blant annet oppladbare Duo Elegance, med denne følger det også med en fjernkontroll som kan styre vibrasjonen i ringen, men fjernkontrollen kan også brukes som en separat klitorisvibrator! Ettersom den har en egen innebygd vibrator. Et perfekt kit til par der altså.

115678_Taurus_penisring_sort_1.jpg

Om man vil ha en litt rimeligere variant for å teste ut om dette er noe for seg, er Taurus Penisring også et veldig populært produkt.

118804_Fun_Manta_Sort.jpg

Utover penisringer er Manta Penisvibrator en nykommer som har imponert mange. Den har dyp og intens vibrasjon som spres ut i hele produktet, og kan brukes på forskjellige måter. Den kan føres opp og ned på penis-skaftet, sitte rundt roten av penis slik at håndtaket peker oppover magen og stimulerer partner, den kan holdes statisk på penishodet eller brukes under oralsex. Så her kan man virkelig få mye nytelse ut av et og samme produkt!

119161_Ion_couples_massager.jpg

To andre produkter som også er verdt å nevne er We-Vibe Chorus og Icon Parvibrator. Disse stimulerer også både for han og henne, og kan brukes på mange forskjellige måter. Ta gjerne en nærmere titt på hjemmesiden vår Kondomeriet.no.

Chorus_modellr.jpg

Hilsen Stine, produktekspert.