Sexleketøy: Tips til valg av vanntette sexleketøy

Kondomeriets produktekspert kommer med flere gode tips til sexleketøy som tåler å bli med i dusjen og badekaret!

«Jeg er ute et etter en kraftig vibrator som tåler å være med i dusjen. Kan dere komme med noen tips?» skriver kvinne (32).

Produktekspert Renate Jansson svarer.

Hei, kvinne 32! 

Er du på jakt etter en kraftig vibrator til å bruke i dusjen eller i badekaret, så har vi mange fine og vanntette varianter å velge mellom. Her kommer det noen anbefalinger: 

We-Vibe Tango X er en av de kraftigste klitorisvibratorene på markedet. Den har grove vibrasjoner, og mange forskjellige vibrasjonsprogrammer å velge mellom. Med sitt slanke design er denne helt perfekt dersom man ønsker direkte og presis stimulering mot klitoris. 

119769-We-VIbe-Tango-X-Cherry-Red11.jpg

Mimi vibrerende egg er en kundefavoritt gjennom tidene, og det er ikke uten grunn. Denne har kraftige vibrasjoner, et glatt silikonmateriale og et flatt design. Med denne litt flatere varianten av den klassiske klitorisvibratoren kan man velge om den skal stimulere direkte mot klitoris med tuppen, eller la den ligge flatt mot vulva og spre vibrasjonene godt utover.  

Je-Joue-Mimi.jpg

En innvendig g-punktvibrator som er superfin å ha med seg i dusjen er er Fun Factory Tiger. Denne har fine riller langs skaftet som stimulerer godt når man fører den inn og ut. I tillegg har denne kraftige vibrasjoner, som gjør dette til et leketøy man virkelig kan leke seg med! 

DerVibrator_FunFactory_Tiger_lilla.jpg

Den kjente rabbitvibratoren har kommet i et nytt og spennende design! We-Vibe Nova 2 gjør underverker både for klitoris og g-punkt på en og samme gang. Det ergonomiske designet og den fleksible "armen" gjør at delen som skal stimulere utvendig vil treffe mot klitoris uansett hvor langt eller kort man fører den innvendige delen inn i skjeden. Dette er en vibrator vi har fått utrolig mange gode tilbakemeldinger fra kunder på - både på nett og i butikk. Den har rett og slett rukket å bli en kundefavoritt på kort tid. 

119122_We_Vibe_Nova_håndholdt.jpg

Håper du finner en som er perfekt for deg, enten om det er en klitorisvibrator, innvendig vibrator eller en rabbitvibrator! 

Hilsen Renate, produktekspert.