Sexleketøy: Tips til valg av sexleketøy med app

Kondomeriets ekspert på sexleketøy kommer med tips til kvinne som ønsker seg et rimelig og appstyrt sexleketøy som ikke er for kraftig!

«Jeg er på utkikk etter et sexleketøy som kan styres med app, men vet ikke hvilket jeg skal velge... Det er så mange spennende leker å velge mellom, så kunne trengt litt veiledning her. Jeg har fire ønsker: 1. Rimlig 2. Ikke for kraftig motor (for jeg har en sensitiv klitoris) 3. Appstyrt (så partneren min kan styre leketøyet på goooood avstand, altså mange mil, uten tilkoblingsproblemer) 4. Leketøyet må inneholde stimuli av klitoris Jeg har kikket litt på "We-Vibe Melt by Iselin Guttormsen", men slo den fra meg fordi jeg leste i anmeldelsene at den var ganske kraftig, og i tillegg er litt dyr. Har et tillleggsspørsmål om "Womanizer Liberty". Siden jeg har en følsom klitoris, tror du denne womanizeren er for kraftig for meg?» spør kvinne (22).

Renate-svarer-riktig.jpg

renate-portrett.jpgHei, kvinne 22!

Når det kommer til leketøy som kan styres via app, finnes det flere fine varianter. Alt fra trusevibratorer, klitorisvibratorer, rabbitvibratorer, parvibratorer, penisringer osv.

Er du på jakt etter et rimeligere sexleketøy som styres via app, er det We-Vibe Pivot vibrerende penisring som er tingen. Denne koster 890,-, og er en av de rimeligste variantene når det kommer til app-leketøy. Ikke bare kan penisringen brukes som en penisring for å stimulere rundt penis og på partner under samleie, men den er helt super som en klitorisvibrator alene. Ringen kan tres rundt fingrene og brukes som et håndtak, noe som gjør den veldig enkel å håndtere.

117375_Wevibe_pivot_penisring.jpg

Trusevibratoren Moxie er en populær variant blant par. Den er nett og fin i størrelsen, er stillegående og har mange fine vibrasjoner å velge mellom. Den festes enkelt i trusen med en magnet, og kan styres både via en fjernkontroll eller i appen. Perfekt dersom man føler seg litt ekstra leken – her kan man la partneren ta styringa enten om man er på restaurant, kino eller bare en tur i skogen. Det blir ekstra pirrende og spennende når det er deres egen lille hemmelighet.

119312-We-Vibe-Moxie-trusevibrator-sort91.jpg

Womanizer Liberty har 6 ulike programmer, og er ganske «snill» på sitt laveste program. Womanizer sine trykkbølger stimulerer klitoris på en skånsom måte, da den stimulerer med luft istedenfor vibrasjoner, og har ingen direkte kontakt med selve klitoris. Selv om man har en sensitiv klitoris, så kan det være at trykkbølger er tingen for deg.

118285_womanizer_liberty_rose.jpg

Dette gjelder også We-Vibe melt by Iselin Guttormsen, som har 10 programmer å velge mellom. En bonus på Melt x Iselin er at den kan styres med en app, slik at partneren din kan ta kontrollen. Veldig populær blant par, da den også er så flat at den passer perfekt mellom to kropper under samleie.

119835_We-VIbe-Melt-x-Iselin-G9.jpg

Skulle leketøy med app bli for dyrt, så kan kanskje et leketøy med fjernkontroll være noe. Da er dette vibrerende egget til klitoris helt perfekt, da fjernkontrollen gjør at man kan styre den fra 10 meters avstand. Denne er også litt mer skånsom og kilende i sine vibrasjoner. 

118529_vibrating_egg_massager_purple.jpg

Håper du finner et sexleketøy som passer perfekt til deg!

Hilsen Renate.