Sexleketøy: Tips til valg av rabbitvibrator

Produkteksperten gir tips til valg av rabbitvibrator for deg som ønsker stimuli av klitoris og g-punktet samtidig!

«Jeg har veldig lyst å prøve meg med sexleketøy, har aldri prøvd før og leser litt på det som finnes. Jeg tror jeg ønsker å prøve en rabbit-vibrator for g-punkt, da jeg tidligere har opplevd at stimulering av klitoris og g-punkt samtidig gir meg best klimaks. Men det finnes jo mange forskjellige rabbitvibratorer, da jeg skal prøve ut først ønsker jeg å kjøpe en til under 1000kr, har dere noen anbefalinger?» spør kvinne (24).

Produktekspert Katarina Andresen svarer. 

Hei, kvinne 24.

Du har helt rett – det finnes mange forskjellige typer og det kan være vanskelig å orientere seg i denne erotiske jungelen!

Mer Lyst Generøs rabbitvibrator er en klassisk rabbitvibrator som har en flott bøy slik at den treffer g-punktet godt! Ørene gir pirrende vibrasjoner mot klitoris som mange elsker. Du kan også nyte den i dusjen! Denne koster 599,-

118506_Mer Lyst Generøs rabbit_eget bilde.jpg

En annen klassisk rabbitvibrator er Fifty Shades Greedy Girl! Denne er en bestselger hos oss da den er perfekt for å treffe de riktige punktene! Den har kraftige vibrasjoner og du kan velge mellom 15 ulike vibrasjonskombinasjoner. Denne koster 899,-.

118764_greedy_girl_rabbit(3).jpg

Du skriver du også vil prøve noe nytt – Rabbitvibrator Happy Rabbit Beaded har kombinert den klassiske formen til en rabbitvibrator med rullende kuler på innsiden som gir en deilig stimulering av g-punktet. Sammen med kraftfulle vibrasjoner er denne en sikker vinner! Denne koster 999,-

118185_HappyRabbit_rabbitvibrator_gpunkt.jpg

Fifty Shades Thrusting rabbitvibrator er en spennende variant av den klassiske rabbitvibratoren! Denne støter i tillegg med utrolig kraft, samtidig som den vibrerer mot klitoris og g-punktet. Den gjør med andre ord jobben for deg. Denne koster 949,-

118766_Greedy_Girl_Rechargeable_Thrusting_G-Spot_Rabbit_Vibrator(4).jpg

Du skriver at du ønsker en til under tusenlappen, men jeg nevner bare denne på tampen!

Har du hørt om Womanizer? Dette er en klitorisstimulator som bruker trykkbølger for å stimulere de 8000 nervetrådene i klitoris! Denne har fått helt fantastiske tilbakemeldinger fra kvinner over hele verden som hyller denne for sine deilige orgasmer.

Womanizer Duo kombinerer g-punktstimulering og de fantastiske trykkbølgene Womanizer er blitt kjent for! Denne koster 1999,- og mange mener denne er absolutt verdt hver krone. Den gir deg noe nytt med trykkbølgene, samtidig med deilige og kraftfulle vibrasjoner mot g-punktet.

118524_Womanizer Duo_hånd.jpg

Husk riktig tilbehør med sexleketøyene dine! Bruk vannbasert glidemiddel for den aller beste opplevelsen, og for en enkel innføring. Etter bruk anbefaler vi alltid rensegele eller rensespray for å få bort bakterier.

Håper du finner en ny favoritt!

Hilsen Katarina, produktekspert.