Sexleketøy: Tips til valg av penisvibrator

Kondomeriets produktekspert kommer med tips til valg av penisvibrator!

«Hvilken penisvibrator vil dere anbefale da verken Viagara eller at kona suger/slikker virker noe særlig for å få den til å bli hard og å stå.. for ordens skyld så ble det foretatt en forminsking av prostata for noen år siden pga plagsom ufrivillig vannlating. Forskjellen etterpå var at sex fortsatte bra bortsett fra jeg ikke fikk fysisk utløsning av sædvæske, mindre søl som kona sa. Men nå svikter både det log det andre og det er vanskelig for oss begge. Verst for henne for selv om hun får orgasme så er hun så lei seg for at vi ikke kommer samtidig som før.og at jeg ikke blir hard nok til å knulle skikkelig..» skriver mann (82).

Produktekspert Stine svarer. 

Hei mann, 82!

Penisvibratorer har i det siste blitt veldig populært, og det er ikke for ingen grunn! Vi har flere typer i vårt sortiment, men det er likevel et par som skiller seg ut som kundefavoritter.

Penisvibrator Fun Manta har et unikt design da den ved første øyekast kan se ut som en slags klo, men den er laget i et mykt og behagelig silikonmateriale. Den har dype murrende vibrasjoner som stimulerer intenst rundt penis. Den kan føres opp og ned på skaftet, holdes statisk på penishodet eller brukes under samleie, da den kan sitte rundt roten av penis uten å ta for mye plass. Vibrasjonen spres også ut mot håndtaket så Manta kan enkelt stimulere partner samtidig. Den har intuitive knapper som styrer intensiteten og kan enkelt lades opp med en medfølgende lader når den har gått tom for strøm.

Fun-Manta.jpg

En annen kundefavoritt er Hot Octopuss Penisvibrator Essential! I likhet med Manta har denne veldig intens og dyp vibrasjon, men her er vibrasjonen kraftigst på området som treffer den følsomme strengen på penis. Hot Octopuss har et diskre, nett og hendig design, men den omslutter penis og stimulerer effektivt på de mest følsomme områdene. 

119672_Hot-Octouss-Pusle-Solo-Essential2422.jpg

Ettersom du skriver at penis ikke blir like hard lenger etter en prostataoperasjon, fører vi også noen andre produkter som kan være til hjelp.

En penispumpe kan være et flott produkt om man ønsker en hardere ereksjon da man manuelt pumper mer blod ut i penis. Vi har flere pumper i sortimentet vårt, men to av kundefavorittene er Pump Worx penispumpe som er en klassisk manuell pumpe, ellers er Fleshlight Penispumpe også meget populær da denne er elektrisk og man slipper å pumpe selv.

Penispumpe_teaser.jpg

Etter å ha pumpet penis hardere, anbefaler vi å sette på en ereksjonsring på roten av penis, slik at blodet ikke forsvinner tilbake i penis like fort. Penisringsett Sono No.24 er penisringer vi selger veldig mye av. Ringen kan sitte på under samleie, men er ikke anbefalt å ha på lenger enn 30 minutter ettersom den holder igjen litt av blodsirkulasjonen i penis.

119117_Sono_NO86_ereksjonsringsett_4.jpg

Ellers finnes det såkalte orgasmekremer som øker og stimulerer blodsirkulasjonen på området man smører det på. Dette vil bidra til økt følsomhet og en ekstra stimulerende følelse, enten alene, under samleie eller kombinert med sexleketøy. En orgasmekrem har ingen glidemiddel-effekt ettersom den skal trekke inn i huden og skape en reaksjon, så til alle produktene over anbefaler vi rikelig med vannbasert glidemiddel og leketøysrens for å bevare produktene lengst mulig!

Hilsen Stine, produktekspert.