Sexleketøy: Tips til valg av første sexleke... | Kondomeriet

Sexleketøy: Tips til valg av første sexleketøy

Produkteksperten kommer med tips til ung kvinne på jakt etter sitt første sexleketøy.

«Jeg er ute etter mitt første leketøy, men det er så mye å velge på og jeg vet ikke hva som anbefales. Er det noe dere anbefaler for nybegynnere?» skriver kvinne (15).

Produktekspert Renate Jansson svarer.

Hei kvinne 15,

Så gøy at du ønsker å kjøpe ditt første leketøy. Alle er forskjellige, og det er veldig individuelt hva man liker. Men dersom man er på jakt etter sitt første sexleketøy kan det være greit å starte med en vibrator som har litt mer kilende og pirrende vibrasjoner.

Vi selgner utrolig mange klitorisvibratorer, og det er faktisk slik at 9 av 10 kvinner trenger stimuli av klitoris for å oppnå orgasme. Derfor anbefaler vi ofte å starte med en klitorisvibrator.

RO-90 Velvet er en liten og diskré klitorisvibrator, og med hele 10 ulike vibrasjonsmønstre finner man garantert et program man liker.

118084 _klitorisvibrator_RO-90_ velvet_lilla.jpg

En annen fin førstegangsvibrator er minivibratoren fra serien Cuties. Denne er perfekt til å stimulere klitoris, men på grunn av den litt lengre størrelsen med bøy på tuppen, så er den godt egnet for å utforske innvendig også. Denne kan være spennende å prøve dersom man ønsker å teste ut både innvendig og utvendig stimuli.

119013_cutie_vibrator_blue.jpg

Ønsker man stimuli av klitoris og g-punkt samtidig, så kan rabbitvibratoren Happy Rabbit Mini være midt i blinken.

118515_HappyRabbit_mini(1).jpg

Womanizer Starlet er et litt annerledes leketøy. I motsetning til vibratorene som er nevnt over, så stimulerer denne med luft, og ikke vibrasjoner. En storfavoritt i mange kvinners nattbordskuff. Kombinerer man denne med vibratoren fra Cuties så har man en utrolig spennende kombinasjon som sjeldent skuffer!

118665_womanizer_starlet_2_blå_1.jpg

Håper dette kan hjelpe deg med å finne ditt første leketøy!

Hilsen Renate, produktekspert.