Sexleketøy: Tips til valg av buttplug?

Produkteksperten gir flere gode tips til valg av analplugg.

«Jeg skulle gjerne hatt en vibrerende buttplugg eller annet egnet leketøy som er best mulig egnet til å for eksempel bruke når man sitter i parken? Eller går rundt i huset med? Har dere noen gode forslag?» spør mann (29).

Produktekspert Christina Rosenborg svarer.

Hei, mann 29,

Vi har et stort utvalg av vibrerende analplugger, men dessverre er ikke alle like egnet til å sitte eller gå med da de gjerne lages slik at en større del av leketøyet vil være igjen på utsiden av ytre lukkemuskel. Dette kan gjøre det ukomfortabelt å sitte på rumpa.

En annen ting å tenke på er at en vibrerende plugg ofte vil være noe stivere da motoren må være plassert inne i leketøyet. Derfor vil plugger uten vibrasjon være de mest egnede for å sitte eller gå med, velg da gjerne et fleksibelt materiale som for eksempel silikon, slik at pluggen følger med på dine bevegelser. Stopperen bør også være utformet slik at den følger kroppens anatomi ved å legge seg naturlig mellom rumpeballene og frem mot perineum eller vagina.

Her er noen anbefalinger til produkter som kan fungere til ditt bruk:

Ditto fra We-Vibe er en plugg i silikon med vibrasjon som trolig vil best egne seg til å sitte med da denne har en flatere stopper som følger anatomien og ikke tar like stor plass utvendig som mange av de andre alternativene. Denne er i tillegg mulig å styre med fjernkontroll eller via We-Connect appen til We-Vibe som kan gjøre det hele mye mer spennende og lekent.

Analpluggen MGX Trident er perfekt om man ønsker å teste prostatastimuli mens man er i bevegelse eller sitter ned. Denne har en spennende stopper som vil stimulere mot perineum og sikre at denne sitter godt når en er i bevegelse.

Et annet alternativ er Fun Bootie Medium som er laget i et deilig mykt silikonmateriale som vil lett presse mot p-punktet hos han eller mot vaginalveggen hos henne. Stopperen følger kroppens anatomi og sitter godt under klærne. Det finnes flere varianter og størrelser i samme serie på vår nettside slik at du finner den modellen som føles mest til deg.

Med alle former for analsex er det utrolig viktig med glidemiddel da det ikke produserer noe naturlig glid analt. Med alle våre analleker anbefaler vi glid laget bestemt for anallek som vil være noe tykkere i konsistensen slik at ikke kroppen suger til seg all fuktigheten like raskt.

Håper dette ga deg noen tips til hvilket leketøy som kan passe til dine behov.

Med vennlig hilsen Christina.