Sexleketøy: Tips til valg av buttplug for han

Produkteksperten kommer med tips til gode analplugger for han!

«Jeg og min partner ønsker å prøve vibrator på han i håp om kunne stimulere hans g-punkt og at han forhåpentligvis oppnår orgasme av det. Vi har analsex og har god kommunikasjon rundt det. Jeg bruker ofte buttplug, men da alltid av glass/glatt materialet, siden jeg ikke helt ble fortrolig med andre typer. Vi er i startfasen av å teste ut analsex på han, så trenger tips på en god buttplug/ vibrator som kan brukes på han, som passer for nybegynner. Vi har ikke funnet noe for menn i glass og lignende materialer. Til meg har det funket fint fordi det føles litt lettere og også litt renere» spør kvinne (27).

Produktekspert Renate Jansson svarer.

Hei, kvinne 27!

Så gøy å høre at dere ønsker å teste ut en prostatavibrator til han. Dette er noe flere og flere menn får øynene opp for.

Når det gjelder sexleketøy i glass, finnes det ikke mange varianter som også har vibrasjon. Men noe av det som gjør sexleketøy i glass ekstra spennende, er at man kan man varme dem opp under lunkent vann eller kjøle de ned under kaldt vann, dette gjør følelsen litt ekstra pirrende enn hvis de «bare» er romtemperert.

117628_Chrystalino_Genius_glassplugg.jpg

Denne delikate glasspluggen fra Chrystalino kommer med en bøy som er designet for å treffe prostata aka. «mannens sweet spot». Det glatte materialet kombinert med glidemiddel gjør at denne er veldig enkel og fin å føre inn – rett og slett perfekt å starte med for han!

118491_control_p_spot_massager2.jpg

Sir Richards prostatavibrator er også et fantastisk sexleketøy å starte med dersom man ønsker et sexleketøy med vibrasjon som stimulerer prostata. Denne er nett og fin i størrelsen, og et godt alternativ dersom man ikke har testet ut et analleketøy tidligere. Den er også oppladbar og dusjvanntett, og kommer i et glatt silikonmateriale. Måten den er designet på gjør at vibrasjonene i denne vil stimulere mot perineum (området mellom pungen og analåpningen) samtidig som den stimulerer prostata.

118623_vector_beskjært2.jpg

Om dere ønsker å investere litt ekstra, er Vector fra We-Vibe en storfavoritt blant kundene våre, denne har fått mange gode tilbakemeldinger. Vector har også et diskre design med en fin og nett størrelse som treffer akkurat der den skal. Produktet har to separate motorer, den ene innvendig til p-punkt og den andre til perineum. Noe som er ekstra gøy med denne, er at den kan styres via en App, slik at partneren kan ta styringa – dette gjør Vector godt egnet som et parleketøy.

Noen av triksene med analsex og analleketøy er at man slapper av, bruker god tid og godt med glid. Et tykkere glidemiddel laget spesielt til analsex/analleketøy er å anbefale, da det holder lenge på fuktigheten. Denne fra Luksus er superfin til dette.

Hvis man ønsker å føle seg ekstra ren før man utforsker med analleketøy kan en analdusj hjelpe til på renhetsfølelsen. Dette er ikke en nødvendighet, men mange ønsker å gjøre det i blant for ekstra komfort.

119031_Mer_Lyst_Ren_analdusj1.jpg

Til alle analleketøy er det også anbefalt å bruke en leketøyrens, da denne vil fjerne lukt og bakterier på materialet etter bruk.

Vibratorrens tar bort minst 99% av de skadelige bakteriene, og er noe vi anbefaler å bruke med alle leketøy som har hatt kontakt med underlivet, både innvendig og utvendig.

Håper dere finner et perfekt leketøy for dere, og at dere har det gøy mens dere prøver dere frem.

Hilsen Renate, produktekspert.