Sexleketøy: Tips til 4 stillegående sexleke... | Kondomeriet

Sexleketøy: Tips til stillegående sexleketøy

Kondomeriets produktekspert kommer med tips til 4 gode valg av sexleketøy som ikke bråker.

«Jeg er ute etter en vibrator som er sterk, gode innstillinger, meeeen som ikke bråker så jævlig. evt også womanizer og rabbit, og evt noen mjuke dildo/vibrator som ikke bråker. Bør være god justering på styrke. Noe som også kan brukes sammen med partneren», skriver kvinne (34).

Produktekspert Katarina Andresen svarer.

Hei kvinne 34,

La oss starte med en fantastisk rabbitvibrator som kombinerer alt du nevner - kraftige vibrasjoner, gode innstillinger, stillegående og kan brukes med partneren din: We-Vibe Nova 2 er en fantastisk rabbitvibrator.

119122_We_Vibe_Nova_håndholdt.jpg

Nova 2 gir uavbrutt stimulering av klitoris og har kraftige vibrasjoner, samt mange spennende variasjoner i program. Denne er også veldig stillegående! Det silkeglatte silikonmaterialet vil også føles deilig mot huden - så her får du rett og slett et veldig bra sexleketøy! Nova 2 kan også justeres slik at du får den akkurat slik du vil og treffer dine punkter. 

Womanizer Duo er en type rabbitvibrator som kombinerer de spennende trykkbølgene Womanizer er kjent for, med kraftig g-punktstimulering. Den har i tillegg en Silent Touch-funksjon som betyr at den stopper når den ikke er i nærheten av huden. Det sparer både strøm, og gjør den stillegående.

118525_Womanizer-Duo-sort-med-eske.jpg

Lina er en flott, klassisk vibrator som er myk og god! Det som også gjør denne unik, er at man styrer vibrasjonsstyrken ved å stryke tommelen til høyre eller venstre for å øke eller minske intensiteten. 

119217_Lina_vibrator_red_rose1.jpg

Du skriver at du ønsker et leketøy som også kan brukes sammen med partneren din. Klitorisstimulatren Melt fra We-Vibe har de samme, spennende trykkbølgende Womanizer er elsket for, og det slanke designet gjør den perfekt med en partner. Denne kan i tillegg styres med app slik at partneren din kan styre den når dere ikke er fysisk sammen. Du kan også lage egne mønster i appen, slik at du kan være kreativ med din egen nytelse! 

119835_We-VIbe-Melt-x-Iselin-G2.jpg

Håper du finner en favoritt blant disse tipsene! 

Hilsen Katarina, produktekspert.