Sexleketøy: Tips til stillegående sexleketøy

Trenger du et stillegående sexleketøy? Her kommer produkteksperten med flere gode råd!

«Jeg er en jente på 25 år som har flyttet tilbake til sine foreldre etter å ha bodd vekke en stund. Jeg kunne tenke meg noen leketøy som er stillegående, slik at jeg kan ta de i bruk uten å vekke oppmerksomhet med lyder. Jeg har en womanizer og den fungerer bra, men kunne tenkt meg noe annet også. Gjerne litt variasjon i leketøyene», skriver kvinne (25).

Produktekspert Katarina Andresen svarer.

Hei kvinne 25,

Du skriver ikke hvordan type leketøy du ønsker. Ønsker du til stimulering av klitoris eller g-punktet, eller kanskje begge deler? Jeg kommer med noen generelle anbefalinger til stillegående sexleketøy under.

Du skriver at du allerede har en Womanizer, men har du hørt om Womanizer Duo? Denne kombinerer de herlige lufttrykkene du allerede kjenner til, med kraftfulle vibrasjoner mot g-punktet! Den har en superkul funksjon som heter silent touch! Dette betyr at den vil stoppe når den ikke er kontakt med huden. Den vil derfor ikke sjenere når man bytter stilling og vil bli helt lydløs når den trekkes vekk fra huden. Helt perfekt dersom noen plutselig skulle komme inn på rommet...

Womanizer_Duo .jpg

We-Vibe Nova 2 er neste generasjons rabbitvibrator! Du vil bli overrasket over hvor stillegående denne er og i tillegg har den kraftfulle vibrasjoner. Nova 2 er den eneste rabbitvibratoren som sikrer uavbrutt stimulering av klitoris, uansett hvordan du beveger leketøyet. Den ytre klitorisdelen er ekstremt fleksibel og bøyer seg med bevegelsene dine for å være i konstant kontakt! Den indre g-punktvibratoren er også justerbar i enden av skaftet, slik at den kan tilpasses din unike kropp. Det ergonomiske håndtaket er enkelt å holde i og du kan lett styre vibrasjonene akkurat dit du vil ha dem. Denne er utrolig allsidig og kan brukes både til å stimulere klitoris, i skjeden, hans penis – og den kan også brukes analt.

119122_We-Vibe Nova_hånd på seng.jpg

Je Joue Mimi er en klitorisvibrator som er en bestselger! Den har 5 hastigheter og 7 spennende mønstre. Denne kan være en fin avveksling fra Womanizer. Den ovale formen gjør den enkel i bruk og ligger lett i hånden. Kan også nytes i dusjen!

Je Joue Mimi anmeldelse hånd_2.jpg

Je Joue bullet er kraftig, sterk og nett i størrelse. Denne har også 5 hastigheter og 7 spennende mønstre som du lett bytter med tre knapper. Den er dekket av deilig og mykt silikon som kjennes godt mot huden.

Kanskje ett tips: dersom du har TV eller laptop på rommet, kanskje du kan sette på en tilfeldig film slik at det demper lyden litt? Slik at du slipper å bekymre deg over støynivået.

Håper dette var til hjelp!

Med vennlig hilsen Katarina, produktekspert.