Sexleketøy: Tips til sexleketøy som stimulerer både utvendig og innvendig?

«Hadde en god gammeldags rabbit tidligere, med kuler i som rullerte, og gode myke kaninører på. I dag syns jeg nesten alle rabbiter har så harde ører, og det er vanskelig å få tak i en som er myk nok og har kuler. Har dere noen å anbefale? Trenger også tips til et godt sexleketøy som fungerer for både ytre og indre stimuli samtidig?» spør kvinne (30).

Produktekspert Stine svarer.

Hei kvinne 30,

En rabbitvibrator har jo den geniale funksjonen at den stimulerer både innvendig og utvendig samtidig, ofte med en separat motor i hver del som sørger for at opplevelsen blir optimalisert. Så dette er naturlig nok produkter vi selger mye av. Utfordringen er jo nettopp at det finnes så mange forskjellige varianter! Noen har vibrasjon innvendig og utvendig, mens andre har bevegelse innvendig, med naturtro støtlignende bevegelse eller rotering. Materialet på disse har også vært litt forskjellig opp gjennom årene. Før var de oftere litt mykere, men nå kommer de fleste i silikonmateriale som kan føles noe fastere ut, men silikon er i gjengjeld veldig vennlig mot huden og gjør produktet mer solid.

Du skriver at du gjerne skulle hatt en rabbitvibrator med roterende kuler innvendig og myke ører utvendig. Da er det et par produkter som kan vise seg å passe beskrivelsen.

Vive rabbitvibrator Izara kommer i en meget lekker dyp rosa farge med full stimulering både innvendig og utvendig. Det som gjør den unik er at i tillegg til roterende kuler i skjeden og god vibrasjon på klitoris, har denne også vibrasjon i tuppen på den innvendige delen! Så har får man altså tre stimuleringspunkt i ett og samme leketøy.

119330_rabbitvibrator_Izara.jpg

Mer Lyst Rampete Rabbitvibrator har også roterende kuler innvendig og god vibrasjon på ørene for utvendig stimulering. Denne kommer i en diskre mørk grå farge, er nett i størrelse og har en veldig hyggelig pris.

118388_RampeteRabbitvibrator_prod.jpg

Ellers har vi utstillingsprodukter på alle varer i butikk, så om du er i nærheten så stikk gjerne innom! Da det ofte er lettere å forestille seg hva som vil passe om man får kjent på materialet og funksjonene på produktet.

Hilsen Stine.