Sexleketøy: Tips til sexleketøy for par i a... | Kondomeriet

Sexleketøy: Tips til sexleketøy for par i avstandsforhold

Kondomeriets produktekspert tipser om gode sexleketøy man kan bruke for par i avstandsforhold!

«Jeg lurte på om dere har noen tips til hvordan man kan "spice up" sexlivet når man har langdistanse forhold. Vi har ikke mulighet til å møtes da det ikke er mulighet å fly til hverandre nå. Vi snakker mye på facetime og sender bilder men er det noe annet jeg kan gjøre for at det skal bli mer gøy og trivelig mens vi venter på at den globale situasjonen blir bedre og til det er trygt å se hverandre igjen?» spør kvinne (22).

Produktekspert Stine svarer.

Hei kvinne, 22.

Det kan ikke være enkelt med langdistanse-forhold, spesielt midt under en pandemi! Heldigvis finnes det nå et stort utvalg av app-styrte sexleketøy hvor man kan styre leketøyet fra hvor som helst i verden! Blant annet har leketøysserien We-Vibe en rekke produkter som kan styres via app. Inne i appen kan man styre hastighet, pulseringer og rytmer i vibrasjonen som sørger for en spennende og unik opplevelse hver gang. We-Connect-appen (appen til We-Vibe) har også integrert video og tale-funksjon for å skape ekstra intime og deilige øyeblikk.  

We-Vibe tilbyr flere forskjellige appstyrte leketøy, så da kommer det bare an på hva som frister dere. Kundefavorittene i butikken vår i Oslo er nok We-Vibe Chorus, We-Vibe Moxie og We-Vibe Melt.

We-Vibe Chorus er et unikt parleketøy med C-form, hvor det er en motor i hver ende, så Chorus stimulerer både på g-punkt og på klitoris samtidig! Den innvendige delen er også såpass nett at den gjerne kan ligge i skjeden under samleie, dermed vil den også stimulere penis! 3 i 1 der altså!

118827_Chorus_rosa_Beskjært.jpg

We-Vibe Moxie er en genial trusevibrator som stimulerer klitoris med en dyp og murrende vibrasjon. Den er liten og nett og kan festes i alle typer undertøy. Moxie er dermed meget godt egnet til å ta med ut på gåturen eller om man vil gjøre husvasken til en lek-

119312-We-Vibe-Moxie-trusevibrator-sort91.jpg

We-VIbe Melt har de samme kjente trykkbølgene som den verdenskjente Womanizer! Dette er en helt ny teknologi, hvor den stimulerer alle de 8000 nervetrådene i klitoris samtidig med luftbølger! Mange mener den stimulerer klitoris mye mer intenst enn en vibrator, men mer skånsomt. Så om man ikke har prøvd ut denne type leketøy før er We-Vibe Melt et godt alternativ. Den har hele 12 nivåer, og kan da fjernstyres via app.

119835_We-VIbe-Melt-x-Iselin-G11.jpg

Ellers finner man også buttpluggen We-Vibe Ditto, prostatavibratoren We-Vibe Vector og penisringen We-Vibe Pivot i samme serie som også er appstyrte. Alle produktene kan også styres på selve leketøyet om man vil bruke leketøyet alene eller med partner i samme rom.

Håper dere finner noe som frister.

Hilsen Stine, produktekspert.