Sexleketøy: Tips til sexleketøy for kvinnelig nybegynner

Ditt første sexleketøy? Produkteksperten kommer med gode alternativer til sexleketøy som kan brukes alene og med partner.

«Jeg har aldri eid et sexleketøy før, men har lyst til å kjøpe ett. Jeg lurer på hva som passer for en nybegynner, som også kan brukes med partner?» spør kvinne (24).

Produktekspert Katarina Andresen svarer.

Hei kvinne 24,

Så spennende at du ønsker å kjøpe ditt første leketøy! Det er ikke alltid lett å orientere seg i leketøysjungelen, så jeg skal prøve å hjelpe deg.

Undersøkelser viser at 9 av 10 kvinner trenger klitorisstimulering for å oppnå orgasme, og du skriver at du også vil bruke den med din partner. Så derfor skal jeg anbefale deg noen klitorisvibratorer som er perfekt under samleie, og selvsagt når du ønsker å kose deg alene! Alle disse er av nett størrelse slik at de fint kan brukes mellom partene under sex.

118425_klitorisvibrator_ultra.jpg

Klitorisvibrator RO-90 er en leken favoritt med hele 10 ulike vibrasjonsmønster. Så her kan du utforske hva du foretrekker! Den er i tillegg diskré og liten så den er dermed enkel å bruke med partneren.

119063_Bamboo_bullet_sølv.jpg

Klitorisvibrator Bamboo er en slank og enkel klitorisvibrator som lett kan brukes både alene og med partneren din.

118818_sweetsmiles_bullet.jpg

Klitorisvibrator Sweet Smile er i heldekket silikon og føles godt på huden. Den er har også 7 forskjellige programmer så du lett finner en du vil elske!

114581_bullet_beskjært.jpg

Fifty Shades Aim to Please klitorisvibrator har én hastighet, men denne vil være mer enn nok for deg som ikke liker de aller heftigste vibrasjonene.

Alle nevnte ovenfor har en enkel knapp slik at du enkelt kan bytte innstilling underveis.

En klitorisvibrator trenger ikke kun å brukes på klitoris! Vær litt ekstra leken og stryk den over andre erogene soner. For eksempel kan du bruke den til å pirre din partners brystvorter eller testikler (dersom partneren er mann).

Håper dette var til hjelp.

Med vennlig hilsen Katarina.