Sexleketøy: Tips til mindre kraftig klitori... | Kondomeriet

Sexleketøy: Tips til mindre kraftig klitorisvibrator?

Kondomeriets produktekspert gir tips til valg av klitorisvibrator.

«Jeg har nylig bestilt og mottatt en Chaiamo mint vibrator. Jeg har testet produktet og må dessverre returnere den da det er altfor kraftig vibrasjon for meg, selv på laveste nivå. Nå trenger jeg hjelp til å finne en vibrator som er mindre kraftig på laveste innstilling. Den behøver ikke å være så stor da jeg hovedsakelig skal bruke den på klitoris», spør kvinne (28).

Produktekspert Renate Jansson svarer.

Hei, kvinne 28!

Først og fremst - så fint å høre at du benytter deg av vår 30 dagers orgasmegaranti, når du finner ut at leketøyet ikke var helt match!

Som du sier, så har Chaiamo-vibratorene ganske grove og kraftige vibrasjoner, og kan for noen bli litt intenst. Dersom du ønsker en klitorisvibrator med ikke fullt så kraftige vibrasjoner, så har vi flere andre gode alternativer.

118425_klitorisvibrator_ultra.jpg

RO-90 Velvet er en liten og diskre klitorisvibrator, og med hele 10 ulike vibrasjonsmønstre finner man garantert et program man liker. Denne er liten og nett i størrelsen, og er perfekt å bruke enten alene eller under samleie.

117422_MerLyst_Forførende_minivibrator.jpg

En annen vibrator som har litt mer kilende vibrasjoner enn Chaiamo, er Mer Lyst Forførende Minivibrator. Denne er perfekt til å stimulere klitoris, men på grunn av den litt lengre størrelsen, så er den godt egnet for å utforske innvendig også. Denne kan være spennende å prøve dersom man ønsker å teste ut både innvendig og utvendig stimuli.

118518_classic_bullet_teal(1).jpg

Dersom du i hovedsak ønsker stimuli av klitoris er Je Joue Classic bullet et godt valg. Denne klitorisvibratoren starter veldig lavt i vibrasjonene, og kan gå ganske høyt. Den har 5 hastigheter og 7 rytmer, noe som gjør at man har drøssevis av programmer å velge mellom. Kanskje det er en rytme med litt «pauser» mellom vibrasjonene som skal til for å gi deg akkurat det du er på jakt etter.

118665_womanizer_starlet_2_blå_1.jpg

En annen artig liten sak er Womanizer Starlet. Dette er den i Womanizer-familien veldig mange velger å starte med dersom man ikke har testet en Womanizer tidligere. Den har skånsom stimulering, uten direkte kontakt mot klitoris. Derfor blir det ikke for intenst, og trykkbølgene vil oppleves helt annerledes enn vibrasjoner. Kanskje denne kunne ha vært noe?

Lykke til på jakten etter det perfekte leketøyet!

Hilsen Renate.