Sexleketøy: Tips til klitorisvibrator under samleie?

Produkteksperten kommer med gode sexleketøy som kan brukes under samleie!

«Finnes det en klitorisstimulator som er så «flat» at den kan brukes samtidig som man er i vanlig misjonærstilling eller CAT? Vi bruker Womanizer, men den kommer litt i veien», spør mann 38.

Produktekspert Renate Jansson svarer.

Hei mann, 38!

Med sitt flate design og kraftige vibrasjoner er Mimi vibrerende egg godt egnet for å bruke i for eksempel misjonærstillingen. Denne tar liten plass, og er super å bruke under samleie. 

Je-Joue-Mimi.jpg

Klitorisvibratoren Fantasy For Her har en bøyd fasong som er designet til å ligge flatt mot klitoris. Dette er en mykere variant, og vil ikke føles hard når man støter mot. Denne tar heller ikke store plassen, og er en fin vibrator å bruke under samleie.

118095_klitorisvibrator_Fantasy_for_her_beskjært.jpg

Et annet tips til vibrerende leketøy man kan bruke under samleie er penisring med vibrasjon. Dette er noe vi selger utrolig mye av til par, og her er Mio vibrerende penisring genial for par som søker det lille ekstra. Penisringen lar han bli mer sensitiv da blodet forblir i penis og gjør den ekstra stiv. Hun vil kjenne en hardere penis, samt de kraftige vibrasjonene fra penisringen mot klitoris. Fin å bruke i alle stillinger, og deilig for begge parter!

114633_Mio_penisring_i_hand.jpg

We-Vibe Chorus parvibrator, som er ett av verdens mest solgte parleketøy, er perfekt designet for å bruke under samleie. Denne vil gi vibrasjoner på klitoris og g-punkt samtidig for henne. Når penis glir inn og ut, vil han også kunne nyte deilige vibrasjoner, samtidig som han presser leketøyet opp mot g-punktet. Denne parvibratoren kan kanskje gi deg det lille ekstra, og vippe deg over kanten under samleie.

chorus_artikkelbilde_hånd_rosa.jpg              

Håper dere fikk noen tips til vibrerende leketøy dere kan bruke under samleie!

Hilsen Renate.